Létrehozva: 2020.02.29.

Rekordnyeremény az Ötöslottón: elárulták a sztárok, mi a taktikájuk

A hihetetlen összeg a magyar hírességeket is megmozgatja, a legtöbben már meg is vették a szelvényüket.

Sosem lehetett még ennyit nyerni az ötösön – nem csoda, hogy kitört a lottóláz. Az egykori Viszkis rablónak is fáj a foga a pénzre, ahogy akkor is, amikor a rácsok mögül, pótmamája segítségével fogadott.

Fotó: MTI

„Nagy lottós vagyok, még a börtönben is játszottam, a pótmamám adta fel mindig a szelvényeimet. Volt többször hármasom, négyesem, és pár tízezer forintokat nyerek időnként. Egyszer a hatos lottón azért nem volt telitalálatom, mert az akkori barátnőm születési dátumára rosszul emlékeztem, és a 9 helyett a 10-et ikszeltem be. Most ez az ötmilliárd is csábító, így a tuti számokat nem mondom meg, inkább öt olyan számot, amivel a kaszinóban sosem nyertem” – árulta el Ambrus Attila a Borsnak.

A lap más sztárokat is megkérdezett a lottóról, Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze meglepődött, amikor megkérdezték, mit szól a rekordnyereményhez.

„Nem is tudtam! Nem lottózom rendszeresen, ha véletlenül veszek, akkor is gyakran elfelejtem meg­nézni. Az én saját számaim soha nem jöttek be. Félig-meddig szerencseszámok, de nem árulom el. Hátha most! Ez egy jó lehetőség, nem fogom ki­hagyni!” – mondta lelkesen Bodrogi Gyula.

Hódi Pamela azonban nem lottózik. „Ha vennék lottószelvényt, ak­kor a megérzéseimre hallgatnék, és nem a megszokott születésnap és évfordulókkal kapcsolatos számokat használnám. A nyereményből támogatnám a csa­ládom, megalapoznám a gyerekem jövőjét, egy részét befektetném” – mondta a celeb hölgy.

Till Attila elárulta, hogy miért is játszik. „Folytatom a családi hagyományt, hogy anyám se nyert kettesnél többet, én se. Talán egyszer volt egy hármasom, amikor nagyon gyengén fizetett. Az a fajta lottós vagyok, aki egy életet végiglottózik az esélytelenek nyugalmával, de nem tudom, minek. Klasszikus lottózó vagyok egyébként, fix – a családhoz köthető – számokkal játszom: szüleim, gyerekek dátumai. Négy mezővel, és mindegyiknek megvan a logikája. Egy viszont biztos, bármennyi pénzem lenne, a tévézést soha nem hagynám abba” – mondta a műsorvezető.

Baji Balázs olimpiai bajnok gátfutó elárulta, hogy minden héten más számokat játszik meg. „Szinte minden héten veszek lottószelvényt, de a baj azzal van, hogy nemritkán elfelejtem bedobni. Szerencse vagy nem, eddig egyszer volt egy kettesem, és az is úgy derült ki, hogy a lottózóban a hölgy mondta, amikor venni akartam egy másik szelvényt, hogy né­hány hete volt egy kettesem. Kedvenc számom egyébként nincs, a spontaneitást kedvelem” – mondta az atléta.

Détári Lajos focista is elárulta a taktikáját: „Az lenne az én szerencsém, ha megütném a főnyereményt. Munkanélküli edzőként jól jönne az az ötmilliárd, bár igaz, én már akkor is boldog lennék, ha hárommilliárdocskát nyernék. Persze minden héten játszom. És most meg is osztom a számaimat az olvasókkal.”

Erdei Zsoltnak, az Ökölvívó Szövetség elnökének még nem volt szerencséje: „Iszonyú pénz most a nyeremény, de én még azt is aláírnám, ha nem egyedül zsebelhetném be ezt az összeget. Pár milliárd azért nem ártana, lenne helye a háztartásunkban. Van egy fix számom, a tizenhármas, a többit meg rábízom a gépre. Hát, eddig nem volt velem.”

Kamuti Jenő, a Nemzetközi Fair-Play Bizottság elnöke meg van győződve róla, hogy ő fog nyerni: „Jaj, de jó, hogy szól, mert most lehet, elfelejtettem volna lottót venni. Két találat volt eddig a csúcs, hát nem tett gazdaggá. De azóta minden héten két szelvényt veszek, és van egy tuti számom, a ti­zenhetes. Hogy miért ez, magam sem tudom. Ha a jóisten is úgy akarja, akkor a héten én ütöm meg a főnyereményt.”

Korda György elárulta a lapnak: „Életemben egyszer nyertem már, volt egy kettesem, harminc éve. Az akkor egy vacsorára volt elég. Azóta nem is játszottam, de most, hogy hallom, hogy ilyen nagy nyeremény van, biztosan veszünk egy szelvényt. Jó lenne, ha megnyerné valaki ezt a sok pénzt, és ha én lennék az, nem haragudnék meg.”

Ez is érdekelhet

origo.hu

Őrülten izgalmas kérdés, amely sorsdöntő a magyar fociválogatott életében

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

borsonline.hu

Ennek a 4 csillagjegynek nagy pénz üti a markát még idén tavasszal

hirtv.hu

Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

magyarnemzet.hu

Futótűzként terjed az interneten Kunhalmi Ágnes vicces beszólása

origo.hu

Hajdú Péter: Felkavart a beszélgetés Varga Judittal

travelo.hu

A BAHART új hajóin szelhetjük a gyönyörű Balaton habjait

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Aurelio mégsem változott meg? Videóban őrjöng az interneten

HŰHA

Ez már döfi: menő szexjátékot reklámoz a TV2 sztárja - Videó

HŰHA

Nagyon morbid: Szexoldalon tűnt fel Diana hercegné hasonmása — Fotók

HŰHA

Büfés forradalmár? Nagy Ő Virág szendvicseket osztogatott volna a szabadságharcban

HŰHA

Oroszlán Szonja lapos hasat villantott: „Legyen ennyi elég”

HŰHA

"Megmutatom, milyen felsőbbrendűnek lenni" – Alekosz testvére most Opitz Barbit hódítaná meg

HŰHA

Kommentekből írt extrém locsolóverseket a magyar tiktokker

HŰHA

Szépséges királynő: elképesztő szettben jelent meg az Operaházban Kiszel Tünde