2 éve

Aggódnak a rajongók: Korda György tisztázta a róla szóló híreket

Aggódnak a rajongók a legendás táncdalénekesért! Bár Korda György és Balázs Klári minden alkalommal fergeteges koncertet ad, többen kiszúrták, hogy a művész megpihen a fellépés alatt.

A mai napig hatalmas tömeg bulizik és énekli együtt a slágereket Korda György és Balázs Klári fellépésein. A házaspár folyamatosan járja az országot, legutóbb pedig Erdélyben koncerteztek. Egy olvasónk azonban egy aggódó üzenetet juttatott el a szerkesztőségünkbe.

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

„Nagyon kedvelem a Korda házaspárt, a családdal rendszerint kilátogatunk a koncertjeikre, ha éppen a közelben lépnek fel. Múltkor azonban feltűnt, hogy Gyuri bácsi többször is megpihent egy széken a buli közben. Kicsit aggódunk, mert úgy tűnt, mintha kimerült volna... Remélem, nincs baj!” – fogalmazott a Ripost egyik olvasója. Lapunk ezek után megkereste Korda Györgyöt, aki elmondta, szó sincs arról, hogy egészségügyi okok miatt van szüksége pihenőkre.

„A szék egy színpadi kellék, a koreográfia része. A Gyöngéden ölelj át című dalt énekelem ülve, de azt is csak félig, ugyanis amikor megemelkedik a dal, akkor én is felállok” – kezdte a Ripost-nak a művész, aki szeretné megnyugtatni a rajongókat ezzel kapcsolatban, hiszen nem ő az egyedüli, aki a színpadon széken ülve énekel. Zenésztársa, Zorán is ülve adja elő a dalai nagy részét.

Ha kíváncsi vagy, mit mondott még a művész, akkor keresd a Ripost napilap keddi számát az újságárusoknál!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!