3 éve

Utcára kerülhet a magyar luxusfeleség? Különös dolgot tett a férje

Vasvári Vivien külföldön tartózkodott, amikor szembesült a hírrel.

Tovább fokozódik a botrány a magyar luxusfeleség válása körül! A Blikk információi szerint Vasvári Vivien épp külföldön tartózkodik, ám ezalatt férje, Fecsó a tudta nélkül felmondta a lakásuk bérleti szerződését. Így egy hónapon belül el kell hagynia gyermekeivel az otthonukat.

„Megviselt, hogy Fecsó felbontotta a szerződést. Bár őszintén szólva semmin nem vagyok meglepődve. Szomorú, hogy haragot érez irántam, és a feszültség mégis a gyereken csattan. Már a Fecsóval való megismerkedésem előtt is itt laktam, a gyerekeknek itt vannak a barátaik, szeretünk itt élni” – mondta a Blikknek Vivien, aki felháborítónak tartja férje tettét. A luxusfeleség kész szembemenni Fecsóval, hiszen úgy érzi, egyedül is képes megállni a helyét a világban a két gyermekével.

„Nem tudom, mi lesz a következő lépése. Elveszi az autót? Semmi baj, ha az utcára rak, semmi baj, ha mindent elvesz, én egyedül is megállom a helyem. Mindent saját magam értem el az életben, felépítettem a karrierem. Ha kell, akkor ezután is megteremtek mindent a fiam és a lányom, Ariana számára” – fogalmazott Vivien.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!