3 éve

Stohl András vallomása: majdnem az életébe került a szenvedélye

A színész imádja az extrém élvezeteket, ezért egyszer úgy döntött, közelebbrõl is megszemléli kedvenc állatait.

Ijesztő történetet mesél el a Pénzt vagy éveket! szerdai adásában Stohl András!

A színész kedvenc állata a cápa, nagyon sokat tud róluk, ezért évekkel ezelőtt úgy döntött, részt vesz egy merülésen. A valóra vált álomból azonban rövidesen rémálom lett: amikor egy homoki cápa úszott el mellettük, pánikhangulat alakult ki.

"Borzalmas élmény volt. Annak ellenére, hogy a cápa a kedvenc állatom, sokat tudok róluk és nagyon érdekelnek. Azt kevesen tudják, hogy a cápashow-kon, a merülések alkalmával általában dajkacápák vannak a medencében, amik nem tudnak megharapni. Itt viszont a sokfogú homoki cápák voltak, illetve barna cápák, amik szintén veszélyesebbek" - mondta el a műsorban Stohl, aki kiszolgáltatott helyzetbe került a víz alatt.

"Az oktató figyelmeztetett, hogy nem a barnával lesz a gond, hanem a homokival, mert az nem jelez semmit, csak váratlanul odacsap. Bementünk, kapálóztam, és egyszer csak jött velünk szemben, mint a filmekben, és ilyenkor annyira tehetetlennek érzed magad a víz alatt. A barna cápa elúszott mellettünk, mutattam a srácnak, hogy minden oké, bár a búvárszemüvegben elég szűk volt a látószögem. Jelzett, hogy nem oké, mutatta, hogy forduljak oldalra, és pár centire a fejemtől úszott el a homoki cápa. Ahogy elúszott mutatta, hogy kimehetünk, de épphogy megmozdult és már palackostól kint feküdtem a medence szélén. Akkor igazán féltem" - emlékezett vissza a színész, akit középső lányával, Rebekával láthatnak majd a TV2 műsorán.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!