3 éve

Ez prosztóság: Sebestyén Balázs durván kiakadt Curtisre

Különös dolog történt a Rádió 1 szerda reggeli adásában. Curtis azóta egy élõ videóban adott magyarázatot távolmaradására...

Curtis hiába ígérte meg, hogy a Rádió 1 reggeli műsorában reagál a szcientológus kamuelvonóról szóló hírekre, Sebestyén Balázsék egyszerűen nem tudták őt elérni szerda reggel!

Az újpesti rappernek 8 óra után kellett volna adásba kerülnie. Egészen pontosan 8:15-kor öntött volna tiszta vizet a pohárba, ám ez nem történt meg. Sebestyén Balázs elárulta, hogy még kedden egyeztettek Curtisszel és a menyasszonyával, és mindketten ígéretet tettek arra, hogy a zenész tisztázza magát.

Ám - érdekes módon - szerdán Curtis már nem volt elérhető, amit Balázs nem hagyott szó nélkül.

"Ez nettó prosztóság, nekem már reggel óta volt egy rossz érzésem ezzel az interjúval kapcsolatban. Biztos, hogy nem beszélek róla többet, és megértem Majkát. Egy napot sem tudnék együtt dolgozni egy ilyen emberrel" - jelentette ki Balázs, akivel a hallgatók is egyetértettek.

Curtis azóta egy élő videóban reagált távolmaradására. Állítása szerint egyszerűen elfelejtette az interjút, és épp a futó programját teljesítette. Telefonon azért nem tudták elérni, mert a sajátját még nem kapta vissza, a menyasszonyáé pedig le volt némítva. Bár azóta többször hívták Balázsékat, ők egyelőre nem tudták adásba tenni a rappert.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!