3 éve

Elképesztő fotók: ennyit változtak a sztárok tíz év alatt!

Érdekes új kihívás terjed az interneten, aminek lényege, hogy az emberek megmutassák a nyilvánosságnak egy tíz évvel ezelõtti fotójukat, mellétéve mai önmagukat. Az izgalmas visszaemlékezés a magyar sztárokat is megihlette, és megmutatták, hogyan néztek ki egykor. Van, aki semmit nem változott, míg mások teljesen kivirultak. A fotókat nézve egy biztos: jót tett nekik az idõ múlása!

Tolvai Reni

Tíz évvel ezelőtt Tolvai Reni nevét még nem ismerte az ország, hiszen csak egy évvel később, 2010-ben válogatták be a Megasztárba, amit végül meg is nyert.

Reni a két fotó alapján nem sokat változott, ami nem meglepő, hiszen a fiatal énekesnő rendkívül odafigyel arra, hogy megfelelő kozmetikumokkal ápolja a bőrét. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RENI TOLVAI (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés

 

Tóth Gabi

Az énekesnő tíz évvel ezelőtt vetkőzte le kamaszosan vadóc stílusát, és lett szexi, öntudatos nő.

Középhosszú, frufrus frizuráját rövidre vágatta és platinaszőkére festette.

Gabi év elején még Fekete Balázzsal, az Anti Fitness Club dobosával alkotott egy párt, majd időközben összejött Groovehouse Judy volt férjével, Nagy Rolival, akivel esküvőt terveztek, ám ehelyett végül viharosan szakítottak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

 

Debreczeni Zita és Gianni

A házaspár tíz évvel ezelőtt valószínűleg még nem is sejtette, hogy egyszer összekötik majd az életüket. Ez két évvel ezelőtt be is következett, ám 2009-ben csak jó haverként tekintettek egymásra. Gianni ebben az évben főzött éttermében a Magyarországra látogató Paris Hiltonnak, Zita pedig egy neves magyar üzletemberrel alkotott egy párt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Annoni Zita (@zitadebreczeni) által megosztott bejegyzés,


 

Pataki Ádám

Liptai Claudia férje 2009-ben még nem ismerte a műsorvezetőt. Ekkor még egy másik nővel élt házasságban, ám a fotója árulkodó: Ádám valószínűleg tudja az örök fiatalság titkát, és bőszen alkalmazza is, hiszen a két fotó között egyáltalán semmi különbség nincs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pataki “Dongelato” Ádám (@dongelato) által megosztott bejegyzés,

 

Ábel Anita

A színésznő tíz éve még boldog házasságban élt férjével, akivel három hónapja döntöttek a különválás mellett. Anita a képek alapján az elmúlt egy évtizedben jelentős önbizalomra tett szert: jóllehet, haja, alakja és öltözéke is teljesen más, de ami a legszembetűnőbb, az a szemeiből áradó magabiztosság. Õ már biztosan tudja, mit akar az élettől.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anita Ábel (@abel.anita) által megosztott bejegyzés,

 

Tatár Csilla

A műsorvezető tíz éve még csak kisebb produkciókban tűnt fel, a közönség inkább Gönczi Gábor feleségeként ismerhette őt. Ez azonban már régi történet, hiszen elvált, 2014-ben pedig rátalált a szerelem egy Balázs nevű férfi személyében. 2015-ben megszületett közös fiuk, Milán, aki bearanyozza Csilla mindennapjait.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tatár Csilla (@csillatatar) által megosztott bejegyzés,


Liptai Cludia

Liptai Claudia számára nehéz volt a 2009-es év: ekkor döntötték el Gesztesi Károllyal, hogy nyolc év kapcsolat és három év házasság után végleg szétválnak az útjaik. Claudia ebben az évben nagy változáson ment keresztül: év elejére annyira lefogyott, hogy még a Playboy is felkérte egy szexi fotózásra. A képsorozat azóta is a férfirajongók nagy kedvence, Claudia viszont már nem néz vissza a múltba: boldog házasságban él Pataki Ádámmal, akivel két gyermeket nevelnek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

 

Szinetár Dóra

A népszerű színésznő egyáltalán nem szomorkodik az idő múlása miatt, ráadásul míg korábban a retusálást részesítette előnyben, manapság már inkább a természetesség híve.

"Na, akkor legyen! Legnagyobb örömömre úgy látom, látszik a 10 év! Mert Úristen, mi minden történt ez alatt! Bánnám, ha nem lenne nyoma... de úgy látom, van! Õszintébb a mosolyom, határozottabb a tekintetem, és nem hagyok mindent agyon retusálni!" - írta a fotóhoz Dóra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szinetár Dóra Official (@szinetardora) által megosztott bejegyzés,

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!