3 éve

Kínos incidens, az RTL szerkesztői nem ismerték fel Náray Tamást!

Noha a ruhatervezõ hosszú éveken keresztül dolgozott a csatornánál, úgy tûnik, mégsem hagyott maradandó nyomot az ifjabb generációban.

Egy óvatlan szerkesztő az RTL Klubnál nem ismerte fel a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Náray Tamást, ezért a Facebookon egy levélben kereste meg, hogy menjen el egy szereplőválogatásra.

A csatorna rendszeresen keres új karaktereket az egyik napi sorozatába, aminek tematikáját legegyszerűbben a „szex, drogok, rock and roll” kifejezéssel lehet jellemezni. Náray nem hitt a szemének, amikor elolvasta az üzenetet.

„Kaptam ezt a levelet... (Mellékelem a fotóját.) Csak, most azt nem tudom eldönteni, hogy ez valami kandikamera-ügy, vagy az írója eddig a cseh kettőt figyelte... Viszont a minimum egyéves jó kereset azért csábítóan hangzik. A soronkívüliségről nem is beszélve. Drága cipőtalp! Hát, kik dolgoznak már ott is?!?!? Különben meg ki nem állhatom, ha Tominak szólítanak. Komolytalan” – írta a levélről Náray.

A dolog pikantériája, hogy a ruhatervező hosszú éveken át dolgozott az RTL Klubnál, a csatorna több show-műsorában ő és csapata öltöztette a műsorvezetőket, szereplőket.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!