3 éve

D. Nagy Lajosnak elege lett: Beperli az RTL Klubot

A Bikini frontembere nyolc éven át tûrte, hogy egy férfi azt állítsa, õ a balkézrõl született, eltitkolt gyermeke. Most az RTL Klub húz hasznot a hazugságból!

D. Nagy Lajosnál betelt a pohár, perel! Az RTL Klub ugyanis a nézettség érdekében az X-Faktorban újra előhúzta a kalapból azt a férfit, aki valamiért szentül hiszi, hogy D. Nagy gyereke. Teszik ezt úgy, hogy a zenész és a gyerek anyja is a nyilvánosság előtt cáfolta, hogy bármi közük lett volna egymáshoz.

A Bikini frontembere azt hitte, hogy véget ér az évek óta tartó őrület és többé nem csinálnak újabb műbalhét abból, hogy Martonosi Balázs évek óta azt állítja: ő a balkézről született fia. Az RTL Klub azonban ismét meglátta a botrányt a történetben, ezért meghívták a fiút az X-Faktorba. Elhitették vele, hogy minden esélye megvan arra, hogy bejusson a tehetségkutatóba és ezzel bebizonyítsa, hogy „örökölte apja tehetségét”. A csatorna a műsorajánlókban már hirdeti is Balázst, így minden jel arra utal, hogy nem hagyják ki a megalázó jelenetet.

"Én ugyan nem láttam az adás reklámját, de többen említették, hogy Balázs is belekerült és megint elmondta, hogy szerinte ő az én fiam. Ez hazugság, a kérdés egyszer és mindenkorra tisztázódott a nyáron, tehát ha szombaton valóban adásba is kerül, az hatalmas szemétség az RTL Klubtól, amit már nem nyelek le! Elég volt abból, hogy hazug módon rám akarnak fogni egy gyereket! Nyilvánvalóan ezzel akarják felhajtani a nézettséget, és komoly pénzt keresnek azzal, hogy megint felemlegetik a 8 éve tartó őrületet, amit ez a szegény srác gerjesztett, ki tudja, miért…

Pert fogok indítani a csatorna ellen, és egyszer és mindenkorra pontot teszek a történet végére!

– jelentette ki a %RIPOST% napilap szombati számában határozottan D. Nagy Lajos. Hogy mit mond minderre a megaláztatást elszenvedő Balázs, arról bővebben olvashat a lapban.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!