Létrehozva: 2018.09.16.

Teljesen kiakadt a magyar szépségkirálynő, súlyos döntést hozott

Most, hogy megismerte a közösségi média árnyoldalát, inkább visszavesz...

Boldogsága érdekében Kulcsár Edina ezentúl megfontolja, mit oszt meg közösségi oldalán magánéletével kapcsolatban, és mit nem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nem hagyom, hogy bárki is elrontsa az előttem álló boldog napokat, így arra az elhatározásra jutottam a ,,kedves”, helyüket az életben nem találó kommentelők miatt, akik tartalomtól függetlenül csak azzal vannak elfoglalva, hogy megszültem-e vagy sem, hogy letiltom a hozzászólások lehetőségét. Már 1 hónapja olvasgatom ezeket... Nagyon jól kezelem az ilyen embereket, de most valahogy úgy érzem elég volt. Mérlegelnem is kell, hogy az elkövetkezendőkben egyáltalán érdemes-e ekkora betekintést engednem az életembe, csak hát én ilyen vagyok. Mindig is magamat adtam, így ezen még gondolkozom, de az biztos, hogy pár napig nem fogadom a hozzászólásokat, posztolni viszont fogok.Azért el nem vették a kedvemet ezek az emberek attól, hogy megosszam a saját oldalamon a legszebb, legörömtelibb pillanataimat. Ez a kép is egy ilyen, amit édesanyám fotózott. Elnézést kérek azoktól akik szeretnek és szívesen tartják velem a kapcsolatot kommentek formájában, de ha olvastátok a korábbiakat, akkor remélem megértitek. Ui.: Egy picit olyan érzésem van ezzel kapcsolatban, mint amikor régen az iskolában rosszalkodtak páran és az egész osztályt megbüntették. Szép estét mindenkinek. anyufoto krisztinajakab_photography charlotterosecustom

Szabó-Kulcsár Edina  (edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Hosszú posztban közölte Kulcsár Edina Instagram-oldalán, hogy besokallt: a szépségkirálynőnek elege van abból, hogy mindenki azzal van elfoglalva, megszülte-e már első gyermekét, jóllehet korábban azt mondta, Medox születése egy olyan dolog, amiről nem szeretnének azonnal beszámolni. Szóval Edina úgy döntött: ezentúl meggondolja, mekkora betekintést enged az életébe:

"Nem hagyom, hogy bárki is elrontsa az előttem álló boldog napokat, így arra az elhatározásra jutottam a 'kedves', helyüket az életben nem találó kommentelők miatt, akik tartalomtól függetlenül csak azzal vannak elfoglalva, hogy megszültem-e vagy sem, hogy letiltom a hozzászólások lehetőségét. Már 1 hónapja olvasgatom ezeket... Nagyon jól kezelem az ilyen embereket, de most valahogy úgy érzem elég volt. Mérlegelnem is kell, hogy az elkövetkezendőkben egyáltalán érdemes-e ekkora betekintést engednem az életembe, csak hát én ilyen vagyok. Mindig is magamat adtam, így ezen még gondolkozom, de az biztos, hogy pár napig nem fogadom a hozzászólásokat, posztolni viszont fogok. Azért el nem vették a kedvemet ezek az emberek attól, hogy megosszam a saját oldalamon a legszebb, legörömtelibb pillanataimat. Ez a kép is egy ilyen, amit édesanyám fotózott. Elnézést kérek azoktól akik szeretnek és szívesen tartják velem a kapcsolatot kommentek formájában, de ha olvastátok a korábbiakat, akkor remélem megértitek. Ui.: Egy picit olyan érzésem van ezzel kapcsolatban, mint amikor régen az iskolában rosszalkodtak páran és az egész osztályt megbüntették."

Ez is érdekelhet

origo.hu

Háborús bejelentést tett az Egyesült Államok

origo.hu

A gigamellű modell kétszer is csődbe ment, mégis elképesztő luxusautói vannak

borsonline.hu

A műsor után elengedte, most mégis rátalált a szerelem a Házasság első látásra szereplőjére?

ripost.hu

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

hirtv.hu

Az MTK elleni négygólos sikerével nemzetközi kupainduló a Fehérvár

origo.hu

Folyamatosan meztelenkedik a kebelcsoda bolgár énekesnő

mindmegette.hu

Figyelmeztet a szakember: nem mindig jó döntés air fryerben sütni-főzni

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

ripost.hu

Leszámol a hangyákkal a lyukas alufóliabomba

ripost.hu

Itt vége! Fekete-fehér képpel búcsúzott a TV2 sztárja

ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Három luxusautó árát hordja Kasza Tibi a karján?

HŰHA

Ez nem semmi! Herceg Letícia elárulta, milyen lesz az új luxusotthonuk

HŰHA

Áll a bál: Kiakadtak a kommentelők a Házasság első látásra fináléján

HŰHA

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

HŰHA

Beolajozott testtel, aprócska bikiniben mutatta meg magát az Exatlon dögös sztárja

HŰHA

VV Virág luxusmárkával villog, durván nekimentek a kommentelők

HŰHA

Mint egy igazi domina: Talpig fekete latexruhában pózolt Tolvai Reni, észveszejtően néz ki

HŰHA

Teljesen felismerhetetlen lett Dua Lipa, aggódnak a rajongók