4 éve

Óriási fordulat: Kiderült az igazság a magyar énekes eltitkolt fiáról

Itt a megkérdõjelezhetetlen bizonyíték, melynek hatására a rocklegenda végleg fellélegezhet. Vita nincs, Balázs nem az õ fia!

D. Nagy Lajos szinte már szó nélkül tűrte az utóbbi években, hogy Martonosi Balázs időről időre feltűnt a nyilvánosság előtt, és  elmesélte édesanyja és az énekes közötti rövid románc történetét, melyből szerinte ő született.

Balázs azt állította, hogy mindezt évekkel ezelőtt az anyja mesélte el neki. A %RIPOST% jó ideje próbálta elérni az asszonyt, aki most úgy döntött, egyszer és mindenkorra pontot tesz a történet végére és elmeséli fia fogantatásának szörnyű történetét.

"Nem tudom, hogy Bazsi honnan vette ezt a zagyvaságot, amivel évek óta traktál mindenkit! Neki tulajdonképpen nincs apja, és ezt már ezerszer megmondtam neki…

Fáj erről beszélnem, de valójában ő egy nemi erőszakból született.

Egy szerencsétlen lány voltam, akit teherbe ejtettek”

- kezdte Martonosi édesanyja a %RIPOST%-nak.

"Nem én vagyok az első, és sajnos nem is az utolsó olyan nő, aki nem tudja, ki a gyermeke apja, és soha nem állítottam olyasmit sem Bazsinak, sem másnak, hogy D. Nagy Lajos a rokona lenne. Valóban ismertem őt, de csak, mint rajongója, soha nem volt közünk egymáshoz semmilyen módon"

- jelentettek ki Inci.

A %RIPOST% megkereste D. Nagy Lajost is, aki megörült a hírnek, hogy végre előkerült az asszony, és tisztázza őt Balázs rágalmai alól.

Hogy mit mondott a legendás rockzenész, az kiderül a %RIPOST%  napilap szerdai számából!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!