4 éve

Exkluzív fotók, ilyen luxusban él a magyar sztárénekesnő

Csézy nyolc éve él együtt kedvesével, Szabó Lászlóval, akivel négy éve össze is házasodtak.

Az énekesnő férje kedvéért elhagyta addigi otthonát, Mezőkövesdet, és hozzá költözött. Az évek alatt a kertes házból gyönyörű otthont varázsolt.

Ahogy belépünk Csézyék kapuján, elámulunk a végtelennek tűnő kert láttán. De nincs sok időnk a csodálkozásra, máris rohan felénk két lobogó fülű magyar vizsla, akiket egy bordeaux-i dog követ. A négylábúak alaposabban megszaglásznak bennünket, és amikor átmentünk a rostán, továbbállnak.

 

A mi életünk a négy kutyánkkal és a hét macskánkkal kerek, na és persze roppant kalandos

– mondta nevetve a %RIPOST%-nak Csézy. – Nálunk ők családtagok, imádjuk őket, rengeteg szeretetet adnak. Bejárnak a házba, amit én folyamatosan csinosítgatok. Mint a legtöbb nő, én is nagyon szeretek ezzel foglalkozni. Mint ahogy a kerttel is. Amikor nincs más dolgom, akkor képes vagyok egész nap kertészkedni, teljesen feltölt. S mivel egyhektáros a terület, mindig van vele valami tennivaló. Olyan ez, mint a kapcsolatunk a férjemmel, mindig tenni kell érte, dolgozni kell rajta, még akkor is, ha nyolc év alatt szépen összecsiszolódtunk. Tiszteljük és szeretjük egymást, mai napig megdobban a szívem, amikor meglátom. Szeretünk kedveskedni egymásnak, meglepni a másikat, én például minden hónapban kapok tőle tizenhárom szál rózsát, mert tizenharmadikán döbbentünk rá, hogy ez már nem barátság, hanem szerelem. Kell ennél több?”

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!