4 éve

Durva fordulat az életmentő operációra váró magyar sztár állapotában

Boros Lajos már nagyon várja, hogy túl legyen szívmûtétjén.

Orvosai is ezt szeretnék, de a legújabb vizsgálati eredményei miatt halasztani kell a beavatkozást. A rádiós erről lapunknak mesélt.

Kedd délután rossz hírt közöltek orvosai Boros Lajossal. Bármennyire sürgős lenne a szívműtétje, egyszerűen nincs operálható állapotban. A beavatkozásról döntő konzílium húsvét után újabb vizsgálatokat kért, amiknek most jött meg az eredménye. A népszerű rádióssal közölték: két akadálya is van az életmentő műtétnek.

„Csináltattak velem egy úgynevezett »vitális szűrővizsgálatot«, a légzésfunkciómat ellenőrizték. Háromszor kellett belefújnom egy készülékbe, mert az első szinte érzékelhetetlen volt” – kezdte a %RIPOST%-nak Lali király. „Az első próbálkozáskor azt hitték a nővérek, hogy viccelek. Amikor újra megpróbáltam, még rosszabb lett az eredmény. A harmadiknál pedig még annál is gyengébb. A légzésfunkcióm negyvenszázalékos, ami kevés ahhoz, hogy mélyaltatásba rakjanak. Emiatt most mindennap tüdőtágító port kell beszívjak. De ha ez nem lenne elég, kiderült, hogy gyulladás is van a szervezetemben. Amíg az nem múlik el, addig nem műthetnek, mert a szív a legkönnyebben fertőződő szerv. Erre a bajra is kaptam gyógyszert, amit egy hétig kell szednem. Így azonban két kizáró oka is van az operációnak...."

Hogy mit gondol életmentő műtétjéről, s hogy fél-e az operációtól Boros Lajos, azt elolvashatod a %RIPOST% napilap csütörtöki számában. Keresd az újságárusoknál!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!