4 éve

Váratlan fordulat a Jimmy-musical-botrányban

Eddig azt sem lehetett tudni, hogy a bedühödött szerzõk engedik-e a bemutatót, de most kiderül, hogyan döntöttek.

Az utolsó percig úgy volt, hogy rendőrsorfal várja majd a Zámbó Jimmy emlékére írt musicalre  jegyet váltott nézőket a Stefánia Palotánál, de Pintér Tibor időt nyert, hogy bizonyítson. A %RIPOST% megtudta: megszületett egy részmegállapodás a rendező és a Jimmy dalainak jogtulajdonosai között. Így két előadásra engedélyezték a 17 éve elhunyt Király dalainak feldolgozását és színpadra állítását.

"A Jimmy-dalok javát Kaszás Péter, Pásztor László és Horváth Attila szerezték. Úgy tudjuk, az utólagos tárgyalások során ők hárman sem voltak végig egy állásponton.

Attól tartanak ugyanis, hogy a végeredmény nem lesz méltó az általuk szerzett dalokhoz.

Információink szerint a dalszerzőknek nem tetszett, hogy Pintér Tibor meg akarta kerülni őket. Ennek ellenére tiszteletben tartják a produkcióba befektetett munkát, és persze azokat a Jimmy-rajongókat, akik megváltották a jegyeket a szombati és a vasárnapi előadásokra"

- mondta a %RIPOST% napilapnak egy informátor. A szerzők ugyanakkor komoly feltételeket szabtak Pintéréknek a darab jövőjének tekintetében. Hogy mik ezek és mit szól mindehhez a színész, az kiderül a lap csütörtöki számából.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!