Létrehozva: 2018.01.26.

A Viszkis filmbeli társát a valóságban is bankrablónak nézték

Klem Viktor hihetetlenül boldog volt, amikor Antal Nimród felkérte, hogy játssza el a Viszkis rabló társát az Ambrus Attila életét bemutató filmben.

A bankrabló bűntársát alakító színész interjút adott a %RIPOST%-nak, és elárulta, hogy nemcsak a filmben játszott már rosszfiút! Színházban is gyakran kap negatív karaktereket, de nemrég a valóságban is bankrablónak nézték. 

%RIPOST% A Viszkist már több mint háromszázezren látták a mozikban. Nem néznek rád furán, ha besétálsz egy bankba?

Klem Viktor: Jó, hogy kérdezed, épp pár hete történt velem egy érdekes szitu. Bementem egy bankba, épp intéztem az ügyeimet, amikor összeakadt a tekintetünk egy biztonsági őrrel. Egy pillanatra mintha gyanússá váltam volna neki, pedig szépen, rendesen ültem az ügyfeleknek kijelölt széken. Zavarba is jöttem, de láthatóan ő is valami furcsát élt át. Megmagyarázhatatlan két-három perc volt. Talán felismert a filmből, talán csak ismerős voltam neki. Nem tudtuk hova tenni egymást...

%RIPOST% Mit mondott Ambrus Attila a Viszkis bemutatója után?

KV: Végtelenül elégedett volt! A premier után felállt a nézőtéren és azt mondta, vetítés közben arra kérte a feleségét, hogy csípje meg, mert nem hiszi el, hogy tényleg megtörténik, hogy egy Hollywoodban élő filmrendező filmet készített az életéről.

%RIPOST% Milyen emlékeid vannak 1999-ből, amikor a Viszkis állandó szereplője volt a címlapoknak?

KV: Tizenkét éves voltam, amikor elkapták Attiláékat. Már akkor is nagyon izgalmasnak tartottam a történetet. Mindig vannak visszatérő szereplői a bulvárnak, ahogyan akkor is voltak, most is vannak, például Ambrus Attila. Én úgy emlékszem, hogy akkoriban arról beszéltek egymás között az emberek, hogy „Hallottad, már megint cicázik az a pali a rendőrökkel és megint felnyomott egy bankot!” Közel két évtizeddel később pedig találkoztam a hírhedt Viszkis rablóval. 

%RIPOST% Szerinted tudnak azonosulni az emberek a rosszfiúkkal?

KV: Az igazán rosszfiúk, akik egy morzsányi szerethetőséget meg tudnak tartani, sőt, valamiféle sármot is hordoznak magukban, azok kétségtelenül izgalmassá válnak az emberek számára. Ez a fajta sárm Ambrusnál is megvan.

%RIPOST% Korábban azt írták rólad, hogy olyan vagy, mint Ken a Barbie házból viszont jellemző rád a pimaszság, meg a rocker lázadás. Szerinted melyik tulajdonság a leginkább igaz?

KV: A lázadás megvan bennem, de ez lehet, hogy inkább egyfajta önfejűség vagy öntörvényűség. Tíz éve lehet, hogy Kennek néztek, noha soha nem éreztem magam annak. De az biztos, hogy az én életemből már eltűntek a Barbie-k, és én sem egy Barbie-házban élek, hanem a valóságban.

%RIPOST% Gyerekkorodban is voltak lázadások meg balhék?

KV: A bátyámmal eléggé "kismajom effektusban" nőttünk fel. Ha ő felmászott az asztalra, akkor én is felmásztam. Ha ő drámatagozatos gimibe ment, akkor én is odamentem. Õ sokkal rendesebb fiú volt, mint én és nem nagyon izgatták az én balhéim. Mindig ő volt a jó zsaru és én a rossz.

%RIPOST% A Viszkisben is egy igazi rosszfiút játszol. Ki tudtad élni magad a forgatások alatt?

KV: Nekem nem volt annyira új élmény, hogy rosszfiút kellett játszanom, mert minden második szerepem egy „badboy”. De azt gondolom, hogy a legrosszabb fiúk is érzékenyek. Attól, hogy valakiben megvan a csibészség, meg a vagányság, attól még önmagában nem lesz izgalmas. Attól lesz érdekes egy ilyen karakter, ha el tud morzsolni egy könnycseppet is egy váratlan pillanatban.

%RIPOST% A színészek életében biztosan nagy harc, hogy folyamatosan jól kell kinézniük. Neked is fontos az, hogy jól mutass a képernyőn?

KV: A Viszkis forgatása alatt nagyon jó kondiban voltam. Azóta szerintem hét-nyolc kilót visszaszedtem, ezért most elkezdtem újra futni. A főiskola alatt kitaláltam, hogy nekem hogyan kellene kinéznem és ádáz harcot folytatok érte egy életen át. Sajnos egy tízes állandóan föl-le mozog rajtam. Hasonló alkat vagyok, mint Matt Damon. Egy kicsit mindig husi a fiú, de igyekszik jól kinézni…

%RIPOST% Most min dolgozol?

KV: Készül egy új négyszereplős darab, amit most próbálunk. Az a címe, hogy Rítus - a válság katarzisa. Február 24-én lesz a premier a Kassa nevű hajón. Nyáron pedig forgatjuk a Csak színház és más semmi című sorozat negyedik évadát. A továbbiakat pedig majd meglátjuk.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Franciaország szerint Ukrajnának nincs más választása

origo.hu

Itt van Oroszország feltétele a békéhez!

metropol.hu

Házasság első látásra: kiderült az igazság az egyetlen házasságban maradt párosról

hirtv.hu

Magyar túszról tett közzé videót a Hamász + videó

metropol.hu

Alig költöztek le vidékre, Istenes Bencének az egész településtől bocsánatot kellett kérnie

vg.hu

Bizarr tanácsot adott a Lidl a magyar vásárlóinak: az extra szűz olívaolaj helyett főzzenek sertészsírral

origo.hu

Hihetetlen felvétel, UFO-t rögzített egy kamera az Egyesült Államokban

astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek új időszámítás veszi kezdetét az előre induló Merkúrral

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Áll a bál: Kiakadtak a kommentelők a Házasság első látásra fináléján

HŰHA

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

HŰHA

Újabb álompár van születőben? Nagy Ő Natira hajt a magyar rapper

HŰHA

"Csak dolgozni ne kelljen..." – közel félmilliót keresett egy nap alatt Aurelio

HŰHA

„Megjelent az életemben” - Nem engedik el egymás kezét, ez a férfi áll Hunyadi Donatella mellett

HŰHA

Szétfeszítette aprócska felsőjét Sáfrány Emese hatalmas melle - Fotó

HŰHA

„Az életem leckéje volt” - Mohamed Fatima egy év után törte meg a csendet a Fekete Vonat botrányról

HŰHA

Salma Hayek egyenesen a kamerába tolta hatalmas melleit – Forró fotó