5 éve

Som Lajos arcán üvegasztalt tört össze nevelt lánya

A Piramis legendás alapítója sosem tagadta, hogy nagy rajongója a nõi nemnek.

Som Lajos önéletrajzi könyvében őszintén beszél feleségeiről, válásainak okáról, menyasszonyairól, szőke szeretőiről. És arról is, hogy utolsó szerelme hozta el számára, amit mindig keresett: a boldogság kék madarát.

A Piramis együttes alapítója azonnal beleszeretett Karda Beába, amikor meglátta első napján a Neoton együttes próbatermében. A banda énekesnőjét sokáig ostromolta, egyfolytában bókokkal és ajándékokkal halmozta el, mire ő beadta a derekát. Hatalmas szerelem volt az övék, ami 16 évig tartott és született belőle egy gyönyörű kislány: Som Nikolett.

„Nekem a családom, a gyermekem, a feleségem, a szerelem az életem – írta A boldogság kék madara című könyvében Som Lajos. – Beáta gyönyörű gyermeket szült nekem, aki ugyanolyan, mint én, egy igazi harcos. Emellett nagyon jó feleség, jó anya, kiváló művész és szép a mai napig. Sajnos a kádárista rezsim, amit velem tett, az sok volt neki, ez vezetett a váláshoz. Úgy váltam el tőle, ahogy illik, hiszen közös gyermekünk miatt mindig is tisztelettel gondolok rá és ahol tudok, segítek.”

Ágnes cigit nyomott el a karján

Nem sokkal később Som Lajos megismerkedett Ágnessel, aki nyolc évig volt mellette. Sokat veszekedtek, zűrös volt a házasságuk, ennek is válás lett a vége.

„Amikor láttuk, hogy nincs tovább, békésen megállapodtunk. Ennek ellenére aznap éjszaka egy égő cigarettát nyomott el a jobb karomon - írta a zenész. – Mivel nőt elvből nem ütök meg, javasoltam, bontsunk fel egy üveg pezsgőt. Ez meg is történt, csak ő ezt az arcomra öntötte. Majd évakosztümben kirohant az erkélyre sikoltozva: segítség, ölnek! Utánamentem és leborítottam egy vödör jeges vízzel. Végre csend lett. Három gyerekem lehetett volna tőle, de ő akkor nem akarta. Erre, amikor elváltunk, azt kérte, hogy lehessen tőlem gyereke. Nem mentem bele, mert nekem ne legyen gyerekem, ha nem velem nő fel.”

Katalin élete legnagyobb tévedése volt

Ekkor újra keresgélni kezdte a szerelmet és úgy érezte, meg is találta Katalin személyében. Könyvében egy mondattal úgy foglalta össze kapcsolatukat, hogy ez volt élete legnagyobb tévedése.

„Õ egyébként életem első szerelme volt, 16 éves korom óta ismertem – folytatta a basszusgitáros. – Akkor éppen nagyon egyedül voltam és azt hittem, hogy általa jött a megváltás. Két nap után már a  franciaágyamban feküdt és recegtettünk. A harmadik napon pedig édesanyjától megkértem a kezét. Válasza annyi volt: vigyed Somikám, de nagyon rá fogsz cseszni. Bevált a jóslata.”

Som szerint két hónap után a felesége közölte vele, hogy csak azért ment hozzá, mert egyedül volt. Majd hozzátette: és csak akkor fognak szexuálisan érintkezni, amikor ő akarja. Som ekkor már tudta, rosszul döntött.

„Úgy tudnám jellemezni, hogy hazug, tolvaj – folytatta könyvében a zenész. – Mínusz kilenc milliómmal és az új autómmal parádézott. Gyámság alá akart helyeztetni, hogy utána ő intézhesse a dolgaimat (…)  Ezek után Viki nevű lánya egy asztallal eltörte az orromat és leprostituálozta anyámat és Niki lányomat. Később nekem támadt egy konyhakéssel.”

Sába királynője sem lett az igazi

Miután kiheverte harmadik házasságát, megismerkedett Erzsébettel. Könyvében úgy írt róla, hogy ő volt Sába királynője, aki meghozta számára azt, amit mindig keresett, a boldogság kék madarát. Sokáig boldog házasságban éltek, de amikor egészsége miatt felhagyott az ivással, minden megváltozott. Az elvonási tünetek a legrosszabbat hozták ki a zenészből, ezért negyedik felesége többször elköltözött tőle, majd visszament hozzá. Szerelmük nem szűnt meg, de az asszony végül nem tudta már elviselni a mentális gondokkal küszködő Som Lajost.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ha kevesebb pénzed van, Porschét veszel, ha több, Ferarrit - bemutatjuk az új Nagy Őt

origo.hu

Csuti elmondta legnagyobb félelmét

borsonline.hu

Ismert emberek is érintettek a milliárdos költségvetési csalásban

magyarnemzet.hu

Itt a válasz, hogy Magyarország miért nem támogatja Svédország NATO-csatlakozását

metropol.hu

Borzalmas körülmények között élt a magyar TikTok-sztár

vg.hu

A Wagner-vezér szerint óriási erőket mozgósítanak az ukránok és hamarosan támadnak

origo.hu

Óriási változás jön Curtis életében

travelo.hu

Halálközeli élmény: Egy turista túlélte a bungee jumping zuhanást, miután elszakadt a kötele

ripost.hu

Kiderült a titok! Németh Kristóf megtudta harmadik gyermekének nemét

ripost.hu

Közellenséggé váltak, száműznék Ceglédről a két rosszindulatú nyugdíjast: A játszótér után a kutyafuttatót is bezáratnák

mindmegette.hu

Játssz és Nyerj! Húsvéti finomságokkal és sütésre kész hírességekkel érkezik az Ide süss! legújabb évada(x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Botrány a gálán: Több magyar celebbe is beleszállt Tatár Csilla

HŰHA

Keményen betámadták Horváth Évát a pasija miatt

HŰHA

Árulkodó jel: Bármikor megszülethet Kulcsár Edina és G.w.M kisbabája

HŰHA

Eldurvult Alekosz és Peter Srámek háborúja, rendőrséggel fenyegetőzött a menedzser

HŰHA

Halle Berry felrobbantotta az Instagramot: meztelenül fotózta magát a szexi színésznő

HŰHA

Meglepő dologban segíti Árpa Attilát a volt felesége

HŰHA

Szexi fotó: tangában mutatta meg titkát a dögös színésznő

HŰHA

Botrány! Azariah dalával gyalázták meg Jimmy emlékét