4 éve

Itt vannak a fotók Hevesi Tamás amerikai álomnyaralásáról!

Az elismert énekesnek nemcsak az országhatáron belül van népes rajongótábora, hanem a világ minden táján! Utazásai során Hevesi Tamás végigénekelte a világot, így egyszerre két szenvedélyének is hódolhatott. Pár nappal ezelõtt érkezett haza Észak-Amerikából, ahol egy hat állomásos turné keretén belül több városban is színpadra állt.

Hevesi Tamás először a %RIPOST%-nak mesélt elképesztő élményeiről!

"Kanadába, Calgaryba érkeztem meg négy héttel ezelőtt. Ezt követően lett volna egy edmontoni fellépésem is, de azt sajnos az utolsó pillanatban le kellett fújni. Kiderült, hogy velem egy időben lett volna Depeche Mode-koncert. A szervezők nem merték megkockáztatni, hogy a legendás csapat fellépése miatt esetleg kevesebben jönnének el az én estemre. Így egy következő alkalomra halasztottuk" - folytatta a sikeres énekes, akinek Kanadából Floridába vezetett az útja.

"Repülőre ültem, és pár óra alatt már Daytona Beach-en is voltam, onnan pedig Miami felé vettem az irányt. Életem egyik legkülönlegesebb helyszíne volt az ottani. Egy toronyház tetején volt a szórakozóhely, ahol felléptem. Gyönyörű volt a kilátás a városra, és a közönség is elképesztő energiával és lelkesedéssel tombolt” - mondta Tamás, aki pár nappal később a karibi hangulatot a kaliforniai nyüzsgésre cserélte.

"San Franciscóban találkoztam egy gyerekkori barátommal, akit évtizedek óta nem láttam. Innen átmentem Portola Valley-be, ami az Egyesült Államok egyik legdrágább városa. Csodaszép a környezet, és fantasztikusak az emberek is. Egy kis fahídon kellett megközelíteni a helyet, ahol felléptem. Volt ott kandalló, hangversenyzongora, szóval minden passzolt, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Másnap már Los Angelesben, a Magtárban zenéltem. Ez a kint élő magyarok legnagyobb szórakozóhelye, több száz ember bulizott velem.

Legnagyobb meglepetésemre egy kedves rajongó srác a saját költségén foglalt nekem egy patinás hotelben szobát. Megtudtam, hogy többször forgatott, és meg is szállt itt Schwarzenegger.

Reggel autóval mentem tovább San Diegóba, a kedvenc, amerikai nagyvárosomba. Ez volt a turné utolsó állomása" – mondta lelkesen az énekes, aki életre szóló élményeket szerzett az egy hónapos utazás során, és rajongóit is megörvendeztette.

Ha kíváncsi vagy a többi, exkluzív fotóra, a %RIPOST% napilap csütörtöki lapszámában megnézheted őket!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!