Nagy tömegben vietnámi és thai kamulájkokat vásárolt Magyar Péter

INSIDER
Létrehozva: 2017.07.17.

Váratlan fordulat: mégsem a magyar énekes párja gyilkolt

Eddig a magyar mulatós sztár, Kamy párját vádolták a gyilkossággal, de a férfit most döbbenetes dolgok tisztázták.

Gyilkosság helyett végül kábítószerezés és kegyeletsértés miatt kellett felelnie annak az osztrák férfinak, akit korábban azzal vádoltak, hogy megölte és pincéjének lépcsője alá betonozta a 42 éves B. Elvirát, az ismert hazai mulatós sztár, Kamy unokatestvérét.

Most kiderült, hogy a nő életét mégsem a férfi, Christian T. oltotta ki, az asszonnyal drogtúladagolás végzett. A férfi végig azzal védekezett, hogy csak azért falazta be a nő holttestét, mert pánikba esett, miután rájött, hogy Elvira, akivel együtt drogozott, meghalt. A férfi 3 év felfüggesztett börtönt kapott, ezenkívül pénzbírságot kell fizetnie kegyeletsértésért.

A férfinak azonban bűntudata van, ezért elhatározta, hogy anyagilag támogatja Elvira Magyarországon élő szeretteit. Közben Kamy, Christian T. párja is megbocsátott a férfinak.

"Most már a bíróság is kimondta, hogy biztosan nem Chris gyilkolt. Sajnos drogos állapotban bepánikolt a holttest láttán, és egy nagyon szörnyű és rossz döntést hozott. Ezt azonban őszinte szívéből megbánta, teljesen összeroppant, jelenleg is kórházban kezelik" – árulta el a Blikknek Kamy.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek