5 éve

Balázsék feladják a harcot? Nagy bejelentés a Reggeli Show-ban

Jó ideje megy a hercehurca Balázsék és egykori munkaadójuk között a nagy sikerû reggeli rádiómûsor neve körül. A bíróság kötelezte a sikerhármast, hogy ne használják tovább a Reggeli Show nevet...

Bár Sebestyén Balázsék korábban kaptak egy ideiglenes végzést arról, hogy nem használhatják a Reggeli Show nevet, ők ebbe nem törődtek bele, és számolva a napi büntetésekkel, tovább használták az új nevet a Rádió1-en.

Most azonban, úgy tűnik, kezd gyengülni az ellenállás. Péntek reggel Balázs élő adásban gondolkodott el annak lehetőségén, hogy elengedik a műsor címét. Újabb hivatalos levelet kapott ugyanis a témában, melyet ugyan nem bontott fel, de szinte biztos, hogy egy felszólítás lapult a borítékban. A Sebestyén-Vadon-Rákóczi trió több címlehetőséggel is eljátszott, így merült fel a Két pasi meg egy kicsi, és egyéb tréfás szófordulat is mint opció.

Balázs azt is hozzátette, hogy bár eszében sincs megbántani a Classon Morning Show-ként futó reggeli műsort vezető Stohl Andrást, a statisztikákból látszik, hogy mindössze kétezren hallgatják a netes rádió reggeli sávját. Hozzátette: a hallgatottság nem azon múlik, hogy milyen néven fut egy produkció.
 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!