5 éve

Klapka Sandy mentheti meg Nyertes Zsuzsa álmait!

A színésznõ évekkel ezelõtt tett szívességet Klapka Györgynek és feleségének, most talán megtérül a jótette.

Megoldódhat Nyertes Zsuzsa problémája, hiszen ha minden jól megy, hamarosan színpadra viheti rég dédelgetett álmát, egy egyszemélyes színdarabot.

A Nyertes a szerelemben című kétszemélyes mű egy színésznő életéről szól, Zsuzsának pedig fontos, hogy a szerepet még a hatvanadik születésnapja előtt eljátszhassa. A darabhoz azonban szponzorra lenne szükség. Klapka György megígérte, hogy támogatja Zsuzsa tervét, de időközben elhunyt.

„Még mindig nem találtam senkit, aki támogatna, pedig szükségem lenne segítségre. Néhány százezer forintról van szó, így nagyon reménykedem abban, hogy valaki a mecénásom lesz az álmaim megvalósításában! Gyuri halála óta nem beszéltem Klapkáékkal. Ha a gyermekei úgy éreznék, hogy meg szeretnék nekem adni az édesapjuk tartozását, elfogadnám” – mondta el a színésznő a %RIPOST%-nak.

Lapunk megkereste az üzletember lányát, Klapka Sandyt, aki január óta irányítja a családi birodalmat. Amikor elmeséltük neki édesapja ígéretét, meglepődött.

„Fogalmam sem volt arról, hogy apám tartozna Nyertes Zsuzsának, főleg, mivel Zsuzsa meg sem keresett minket ebben az ügyben. Ha jelentkezik nálunk, akkor természetesen összeülünk a családdal és megvitatjuk a kérdést” – fogalmazott diplomatikusan Sandy.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!