5 éve

Szerepe miatt támadják Ónodi Esztert!

Kapott már hideget-meleget szerepei miatt Ónodi Eszter, de olyan durván még nem szóltak be neki, mint legutóbbi karaktere miatt.

Igazi díva módjára viseli az őt ért kritikákat Ónodi Eszter, aki pontosan tudja, hogy a nézők olykor képtelenek elvonatkoztatni a szereptől. Vele is megesik, hogy feldühödött rajongók az Aranyélet című sorozatban eljátszott pénzéhes, önző karakterrel azonosítják, miközben a szerep köszönő viszonyban sincsen a színésznő valódi énjével.

Elsősorban azért volt nagy kihívás ez a munka, mert tudtam, hogy az alapszemélyiség nagyon távol áll a sajátomtól

- kezdte a %RIPOST%-nak Ónodi Eszter, aki ezért a szerepéért a hetekben elnyerte a legjobb színésznőnek járó szakmai díjat.

"Mégis igyekeztem belevinni valami szerethetőt. Ettől függetlenül előfordul, hogy a social media felületeken kapok olyan kommenteket, hogy „Janka egy pénzéhes ribanc”. Persze nem vettem magamra, hiszen egy színész esetében szinte bóknak számít, ha ennyire hihetően hozza a szerepét.”

"Ugyanakkor a negatív kommentek mellett vannak, akikben ez a megosztó személy szimpátiát kelt. Mindenesetre annak örülök, hogy az emberek nagy többsége nem ez alapján a szerep alapján ítél meg, hanem mind a színházi, mind az egyéb filmes tevékenységem miatt. Bár imádom a szerepemet, boldogan várom az újabb kihívásokat” – zárta rövidre mosolyogva a %RIPOST%-nak Ónodi Eszter.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!