5 éve

Perverz hirdetés az interneten: ismét pénzért szexel Kelemen Anna?

Az egykori playmate állítja, régen felhagyott már az erotikus munkákkal, most mégis felkerült egy szexoldalra.

Ismét erotikus oldalon tűnt fel Kelemen Anna! A szőkeség, bár állítja, régen felhagyott az erotikus jellegű munkákkal, saját buja képeivel volt megtalálható az egyik magyar portálon.

A Blikk munkatársa felhívta az adatlapon megadott számot, azonban a vonal túlsó végén hallható női hang korántsem hasonlított Annácska jellegzetes beszédére.

"Igen, abszolút jó számot hívtál, tényleg én vagyok Annácska, a képeken valóban én vagyok."

Figyelj, egy kellemes randi velem – ami egy bő fullos óra – 100 ezer forintba kerül.

"Én egy nagyon nyitott szellemiségű lány vagyok, úgyhogy ez mindent tartalmaz, amitől mindketten jól érezzük magunkat" – magyarázta a lány a Blikknek.

A lap aztán felhívta az igazi Kelemen Annát, szembesítették őt a helyzettel, amelyen érthető módon teljesen ledöbbent, és rögtön leszögezte: boldog párkapcsolatban él, régóta nem a testéből akar előnyhöz jutni.

"Úristen, ez nagyon durva. Ez nem tudom, hogy lehet. Utána fogok járni ennek az egésznek."

Teljes képtelenség, hogy én lennék.

"Saját célra szoktam ilyen képeket csináltatni magamról, amiket egy-két embernek – úgymond hálószobatitokként – át szoktam küldeni. De jelenleg boldog párkapcsolatban élek, és nagyon sok évembe telt az, hogy levetkőzzem magamról ezeket a jelzőket. Én már nem efelé gondolkodom, nem vagyok szexmániás, és pénzre sincs ilyesmiből szükségem" – mondta Kelemen Anna. 

Az oldal üzemeltetője elmondta a lapnak, hogy bár mindig ellenőrzik a hirdetőik hitelességét, ez valószínűleg nem történt meg ebben az esetben, ezért a szexhirdetést azóta eltávolították a portálról.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!