5 éve

Meglepő részletek derültek ki Stohl András új munkájáról

Stohl András csütörtök reggeltõl újra visszaszokhat a hajnali ébredésekhez, hiszen a Class FM-en újrainduló Morning Show mûsorvezetõje lett Pataki Zita és Janklovits Péter mellett.

Stohl András azt ígéri, hogy kőkeményen provokál majd, és minden bulvár- vagy közéleti témához kemény „kézzel” nyúl hozzá.

"A félreértések vagy félremagyarázások elkerülése érdekében leszögezném, hogy az online rádiózás semmilyen formában nem befolyásolja a színházi elfoglaltságaimat. Egyetlen előadást sem érint majd a hajnalozás.

Arra készülünk, hogy merőben mást mutassunk, mint a megszokott reggeli formátumok

– mondta Stohl András.

"A tőlem megszokott módon kíméletlen és őszinte leszek. Az én szerepem lesz a rosszfiú, akit Pataki Zita empatikus női énje tart balanszban. Janklovics Péter pedig humoros trollként szól majd bele minden témába”

– ígérte a színész. A sajtótájékoztatón az is kiderült, hogy a rádió vezetősége szerint nincs harc a Morning Show névért, amit a rádió egykori sztárja, Sebestyén Balázs is a magáénak érez. A tulajdonos Michael McNutt szerint a jogok őt illetik, így természetes, hogy ezen a néven fut tovább a megújult formátum. Nyilatkozták ezt úgy, hogy közben jelenleg is zajlik egy szerzői jogi vizsgálat a névhasználatról.  

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!