5 éve

Gyermeke életéért aggódik Erdei Zsolt

Erdei Zsolt szerelme veszélyeztetett terhesen várja második közös gyermeküket. A bokszoló attól fél, hogy a történelem megismétli önmagát, és - lányához hasonlóan - kisfia is koraszülöttként jön majd a világra.

Erdei Zsolt mindent bevet, hogy ne történjen semmi baj, szinte a széltől is óvja szerelmét.

Eleinte elképzelni sem tudta, hogy harmadszor is apa legyen, most viszont azért fohászkodik, hogy miden rendben legyen kedvese, Réka terhességével.

"Amikor először megtudtam, hogy ismét gyermekünk lesz, levert a víz, aztán megbarátkoztam a gondolattal… De most már azt mondom: örülök neki, hogy ismét apa leszek. Ha valaki három gyereket tud csinálni, az csak büszke lehet magára

– kezdte a %Ripost%-nak Madár, aki a felelősségtől immáron nem fél, de a kedveséért aggódik, akin első közös gyermekük születésekor életmentő műtétet kellett végrehajtani. Ez az eset mély nyomot hagyott az apuka lelkében, ezért is aggódik annyira születendő babájuk miatt.

Ha kíváncsi vagy arra, milyen következményei lettek Réka korábbi műtétjének, és mitől félti leginkább Madár szerelmét, a szerdai %RIPOST% napilapból megtudhatod.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!