5 éve

Segíts! Történelmet írhat Sarka Kata királynője

Gelencsér Timit talán csak egy hajszál választja el attól, hogy eggyel jobban teljesítsen a világversenyen, mint két éve Kulcsár Edina, aki második lett...

Gelencsér Tímea olyan siker kapujában áll éppen, amire nem volt még példa Magyarország történetében. 2014-ben Kulcsár Edina majdnem a világ legszebb lánya lett, idén pedig Timinek van esélye, hogy szépítsen ezen az amúgy is gyönyörű eredményen.

Közeleg a Miss World Washington-i döntőjének időpontja és a magyar lány hihetetlen tempóban menetel előre az elő versenyekben. Most pedig a te segítségedet kéri, hiszen a Miss Talent verseny véghajrájában már nem a versenybírák döntenek, hanem a szavazatok. Ebben kéri most a segítségedet Gelencsér Timi és Sarka Kata is. A dolog kicsit melós ugyan, de a magyar szépség videóban megmutatja a pontos lépéseket.

Töltsd le te is a Mobstar alkalmazást és szavazz Timire!

Hogy miért fontos, hogy Timi megnyerje ezt a háttérversenyt? Kata elmondta, hogyan állnak most az esélyei a világdöntőn.

"Nem túlzás, ha azt mondom, hogy Timi az egyik legnagyobb esélyes. Magyar lány még sosem került a Miss Talent tíz legjobbja közé, ez neki most sikerült. Innentől kezdve azonban, egy telefonos applikáción keresztül várják a szavazatokat.

Ha Timi megnyeri, nagyon sok pontot visz magával a döntőre, amivel növelheti a már így is hihetetlen jó esélyeit.

Ráadásul tényleg ő volt a legjobb, és ezt elfogultság nélkül mondom"

– mesélte lelkesen Kata, aki úgy látja, a magyar lány jól szerepel a többi versenyen is és a szakportálok is mindenhol az első ötbe várják.

"A lányoknak készíteniük kellett egy jótékonysági kisfilmet is, és ahogy hallom, ott is a legjobbak között emlegetik Timit. A Miss Sport előversenyén jól szerepelt, így hétfőn a döntőben mutathatja meg, mit tud. Az pedig szintén jó jel, hogy azokra a külön programokra is elviszik, ahová minden évben a legesélyesebbek mehetnek. Edina eddig egyről sem maradt le..."

– árulta el Sarka Kata, a Miss World Hungary jogtulajdonosa.

 

 

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!