"Időben szóltam, hogy elmebeteg" - Gulyás Gergely keményen beleszállt Magyar Péterbe

INSIDER
Létrehozva: 2016.10.23.

Olcsón teheted az asztalra Stahl Judit ízletes menüjét!

Ettõl a mennyei fogástól megnyalod mind a tíz ujjad! Ráadásul nem is kell a pénztárcád mélyére nyúlnod!

Lepény csirkepaprikásból

Hozzávalók:

 

- 1 csomag leveles tészta



- 1 tojásfehérje



- 30 dkg a maradék csirkepaprikásból



- 2 tojássárgája


- 2 dl paprikás csirke szaft



- 1 tejföl



- 20 dkg sajt



- 1 csokor petrezselyem


 

Így készítsd el!

200 fokra melegítjük a sütőt. A leveles tésztával kibélelünk egy tepsit, villával megszurkáljuk, majd betesszük sülni tíz percre. Amikor kivettük, még melegen megkenjük tojásfehérjével, hagyjuk kihűlni.

A töltelék: a csontokról leszedegetjük a húst, majd apróra vágjuk. A tojássárgákat egy habverővel összekeverjük a szafttal és a tejföllel, és beletesszük a sajtot. Hozzáadjuk a húst, a sót és a borsot.

Az elősütött tésztába belesimítjuk a tölteléket, 25-30 perc alatt készre sütjük. Petrezselyemmel tálaljuk.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek