RETRO RÁDIÓ

Olcsón teheted az asztalra Stahl Judit ízletes menüjét!

Olcsón teheted az asztalra Stahl Judit ízletes menüjét!
T.B.
Szerző
T.B.
Létrehozva2016. 10. 23. 14:24

Ettõl a mennyei fogástól megnyalod mind a tíz ujjad! Ráadásul nem is kell a pénztárcád mélyére nyúlnod!

Lepény csirkepaprikásból

Hozzávalók:

 

- 1 csomag leveles tészta



- 1 tojásfehérje



- 30 dkg a maradék csirkepaprikásból



- 2 tojássárgája


- 2 dl paprikás csirke szaft



- 1 tejföl



- 20 dkg sajt



- 1 csokor petrezselyem


 

Így készítsd el!

200 fokra melegítjük a sütőt. A leveles tésztával kibélelünk egy tepsit, villával megszurkáljuk, majd betesszük sülni tíz percre. Amikor kivettük, még melegen megkenjük tojásfehérjével, hagyjuk kihűlni.

A töltelék: a csontokról leszedegetjük a húst, majd apróra vágjuk. A tojássárgákat egy habverővel összekeverjük a szafttal és a tejföllel, és beletesszük a sajtot. Hozzáadjuk a húst, a sót és a borsot.

Az elősütött tésztába belesimítjuk a tölteléket, 25-30 perc alatt készre sütjük. Petrezselyemmel tálaljuk.

 

Ripost hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.