
HŰHA
A bombaformában lévõ mûvésznõ nemcsak a színpadon, hanem a konyhában is csodákra képes!
Cukorborsó leves Szulák módra
A répákat kockákra vágjuk, olajon megfuttatjuk, felengedjük vízzel, megpároljuk. Fűszerezzük, hozzáadjuk a petrezselymet. Vigyázzunk arra, hogy ne főzzük szét a cukorborsót!
![]()
Sült oldalas
Az oldalast felvágjuk, majd tepsibe tesszük. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük, bőven megfokhagymázzuk. Öntünk rá olajat, alufóliával lefedjük, majd 220 fokon 90 perc alatt puhára pároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.