Létrehozva: 2016.07.09.

Itt a hétvége, főzz ebédet Zsédával - recept!

A gyönyörû énekesnõ titkos, családi receptjét neked is ki kell próbálnod! Ez egy igazi nyári étel!

Kapros-burgonyás halleves

Hozzávalók:

- 10 db közepes nagyságú burgonya

- 1 kg süllő

- fél liter tejszín

- só, bors, kapor, citrom

- 2 csomag hagyma

- 1 dl fehérbor

- 1 l halalaplé

- fél dl olívaolaj

Megpirítjuk a hagymát az olívaolajon, majd hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát. Fűszerezzük, majd felöntjük a halalaplével, és puhára főzzük. Ezután jöhet az apróra vágott halfilé, és újra pár percig főzzük. Nem kell neki sok idő, hiszen a hal nagyon gyorsa elkészül. A végén citromlével, sóval, borssal, tejszínnel, kaporral ízesítjük.

Jó étvágyat!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek