RETRO RÁDIÓ

Itt a hétvége, főzz ebédet Zsédával - recept!

Itt a hétvége, főzz ebédet Zsédával - recept!
T.B.
Szerző
T.B.
Létrehozva2016. 07. 09. 13:30

A gyönyörû énekesnõ titkos, családi receptjét neked is ki kell próbálnod! Ez egy igazi nyári étel!

Kapros-burgonyás halleves

Hozzávalók:

- 10 db közepes nagyságú burgonya

- 1 kg süllő

- fél liter tejszín

- só, bors, kapor, citrom

- 2 csomag hagyma

- 1 dl fehérbor

- 1 l halalaplé

- fél dl olívaolaj

Megpirítjuk a hagymát az olívaolajon, majd hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát. Fűszerezzük, majd felöntjük a halalaplével, és puhára főzzük. Ezután jöhet az apróra vágott halfilé, és újra pár percig főzzük. Nem kell neki sok idő, hiszen a hal nagyon gyorsa elkészül. A végén citromlével, sóval, borssal, tejszínnel, kaporral ízesítjük.

Jó étvágyat!

Ripost hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.