6 éve

Tóth Vera kitálalt! Reagált az őt és testvérét ért vádakra!

A tõle megszokott õszinteséggel írta le véleményét arról a rosszul szervezett jótékonysági gáláról, amirõl húgával együtt elviharzott.

Hatalmas vihart kavart, amikor csütörtök este Tóth Vera és Tóth Gabi fellépés helyett felháborodottan távozott egy jótékonysági gáláról, amit a Duna Palotában tartottak. Vagyis csak tartottak volna...

A helyen ugyanis se normális hangosítás, se hangbeállás nem állt rendelkezésre, így a Tóth-lányok rendkívül megalázónak érezték a helyzetet.  Az elmaradt fellépés után Sarka Kata is odamondott a testvérpárnak, ő ugyanis egészen máshogy látta a dolgokat. Szerinte a profi szervezésnél némileg fontosabb volt az, amiért meghirdették az eseményt: a segítség és az összefogás.

Vera egészen vasárnapig hallgatott a botrányos esetről, most azonban úgy gondolta, itt az ideje, hogy megtörje a csendet. Egy hosszú Facebook-posztban fejtette ki véleményét, hogy elejét vegye a további támadásoknak.


"Amikor odaértünk, nem volt egyetlen ember sem, aki gazdája lett volna az eseménynek.
Az egyáltalán nem zavart minket, hogy nem volt megfelelő öltöző, vagy hogy saját költségen taxiztunk, de az, hogy az összes előadó ott tengődött-lengődött tanácstalanul és többszöri felszólításra sem történt semmi a beálláson, az méltatlan volt a családhoz, a közönséghez és hozzánk, előadókhoz is. Egy teljes óra várakozás után feladtuk"

- idézte fel az énekesnő a roppant kínos szituációt és kijelentette, hitelrontásnak tartja az ellenük felhozott vádakat.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!