6 éve

Radics Gigi újra a világsztárnál vendégeskedik!

A zenei élet kulcsfontosságú szereplõivel találkozgat Amerikában, ezúttal egy év után újra Jacko egykori producerével!

Január végén pihenni utazott családjával Los Angelesbe Radics Gigi, de vasárnap este egy év után újra a világhírű producernél, Quincy Jonesnál vendégeskedett. A képaláírás is elég árulkodó: "Boldog születésnapot Quincy"- írta Gigi, ami azt jelenti, hogy a magyar lányt ráadásul egy ilyen jeles napon látta vendégül a sztár.

2008-ban így (és ők!) ünnepelték Quincy Jones 75.születésnapját:

 

Quincy Jones nem akárki: 79 alkalommal jelölték Grammy-díjra, amit 27-szer el is nyert. Õ volt ugyanis Michael Jackson 110 millió példányban elkelt Thriller című albumának producere, ez alatt az ereklye alatt fotózkodott tavaly áprilisban Gigi az édesapjával, amikor először jártak a producer házában.

Idén már a kép is változott, ezúttal csak Gigi és Quincy látható a fotón, ráadásul az is látszik, hogy a magyar lánynak sikerült teljesen elbűvölnie a producert.

 

Nem az idős világsztár azonban az egyetlen  fontos nevek közül, kivel Gigi Amerikában találkozgat. Pár napja egy Dammo nevű arccal készített képet: "Olyan sztárokkal zenél, mint Chris Brown, Jamie Fox, Eric Benet, Jay-Z , Kendrick Lamar és még sorolhatnám!" - írta akkor Gigi a fotóhoz.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!