6 éve

Halál Charlie Sheenre: megszólalnak a HIV-vel fertőzött pornósok

Bár a bulvár tele volt a hírhedt színész vallomásával, érdemben senki nem foglalkozott azokkal a nõkkel, akiket HIV-vírussal fertõzött meg, vagy veszélyeztetett.

Ahogy a %RIPOST% is megírta, Charlie Sheen tavaly év végén jelentette be, hogy HIV-pozitív. Nők és férfiak, akikhez szexuális viszony fűzte a sztárt, egy emberként háborodtak fel.

Bemutatunk most két szereplőt, akik a színésznek "köszönhetik", hogy a HIV miatt rettegéssé vált az életük.

Ginger Lynn: "Fizessen!"

Ginger Lynn pornósztárt igencsak bensőséges viszony fűzte Charlie Sheenhez, és mellette a drogokhoz is.  

Ginger és Charlie a 90-es években alkottak egy párt, kapcsolatuk nem szólt másról, mint a szexről és a kokainról. Egy civil szerelme azonban kiemelte a nőt a szennyből, és utat mutatott neki. Ginger lejött a szerekről, és új életet kezdett. Charlie-hoz fűződő érzelmei azonban nem múltak el nyomtalanul, ezért elhatározta, segít a színészen, és megmutatja neki, hogy ő is le tudja győzni függőségét. A terápia jellegű újratalálkozás során ismét közel kerültek egymáshoz, akkor történt meg a baj.

A vérvizsgálat később egyértelműen kimutatta, hogy Ginger Lynn HIV- pozitív.

Ginger perrel fenyegette meg a színészt, és komoly kártérítést követel. Sheen el akarja kerülni a nyilvános megaláztatást, nagy valószínűséggel fizetni fog. Persze van, amit nem lehet pénzzel megfizetni...

Bree Olson: "Halált érdemelne!"

Bree Olson ukrán bevándorlók gyermeke, Texasból. Eredetileg orvosnak tanult, de nehéz anyagi körülményei miatt abbahagyta az egyetemet, és a pornó felé vette az irányt. Több mint 300 filmje volt, és számtalan díjat zsebelt be.

Bree és Charlie 2011-ben alkottak egy párt, nagy szerelem volt az övék, a kapcsolatnak Charlie kokain és nők iránti fékezhetetlen vágya miatt lett vége.
A Mirrornak adott interjújában a pornócsillag elmondta, hogy

már akkor látta rajta a fertőzés jeleit, amikor együtt voltak, ám a tüneteket a drogoknak és az alkoholnak tudta be, eszébe nem jutott, hogy ez már a HIV.

Breenek a színész hirtelen testsúlycsökkenése tűnt fel, és az, hogy hidegben is izzadásos tüneteket produkál. Furcsának találta azt is, hogy Sheen komoly szteroidinjekciókat kap, a férfi persze mindent kimagyarázott. "Azt állította, hogy semmi különös, csak múló megfázás kínozza. Viszont mindig azt kérte, hogy óvszer nélkül szeretkezzünk, mert ő úgy élvezi igazán a szexet. Mindez azonnal eszembe jutott, amikor Charlie bejelentése bombaként robbant" - nyilatkozta Bree zokogva.  Ahogy fogalmazott: "Orosz rulettet játszott velem az ágyban minden egyes alkalommal. Sokkot kaptam, amikor  előállt a betegségével. Rohantam az orvoshoz!"

A teljesen összetört fiatal nő senkinek nem kívánja azt a pár napot, amíg a vérvétel eredményre várt. Természetesen elégtételt követel, és pert kíván indítani. Az előállt helyzet ugyanis kettétörte a karrierjét, már most alig van bevétele.

Hiába negatív a HIV-tesztje, nem akarnak vele dolgozni. Erről maga Charlie Sheen gondoskodott egyik nyilatkozatával: 

"Ha már kapcsolatunk idején fertőzött voltam, Breenek is annak kell lennie!"

A pornósztár most több millió dollárra perli Sheent. "De a halálbüntetést is megérdemelné! Végtelenül önző, gonosz alak, aki felelőtlenségével másokat gond nélkül küldött volna a halálba" - vélekedik Bree Olson.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!