6 éve

Radics Gigi lebukott, szerelmével látták a reptéren!

Radics Gigi nemcsak családjával utazott Amerikába! Szemfüles olvasónk jelentette, hogy ma a déli órákban egy nagyobb társaságban látta az énekesnõt a repülõtéren. Szülein és testvérén kívül mások is tartoztak a csapathoz! Sõt, egy kulcsfontosságú férfi velük együtt szállt fel a repülõre!

Hetek óta tudni lehetett, hogy Radics Gigi újra hosszabb időt készül az Egyesült Államokban, egész pontosan Los Angelesben tölteni. Méghozzá - csakúgy, mint egy évvel ezelőtt - egész családjával együtt. Ahogy az énekesnő többször elmondta, az elmúlt hónapok megfeszített munkáját  szeretné kipihenni Amerikában és tovább csiszolná a nyelvtudását is. De talán az sem kizárt, hogy Gigi szép lassan külföldi karrierjét is szeretné egyengetni...

Az utazás nagy napja éppen ma jött el.

Csakhogy Gigi nem csupán szüleivel és öccsével vonult be ma a Liszt Ferenc repülőtérre!

Szemfüles olvasónknak - aki egyébként hatalmas Radics Gigi rajongó  - éppen ez tűnt fel!  No meg az, hogy a társaság egyik tagja Gigi zenekarához tartozik, többször látta már koncert közben a színpadon. A %RIPOST% feltételezése szerint ez az illető nem lehet más, mint Kardos Norbert, Gigi billentyűse. Olvasónk egy darabig figyelte a társaságot, arra gondolt, hogy a többiek csak kísérők. Nagy meglepetésére azonban Kardos Norbert is a Radics családdal együtt indult útnak. 

Vajon mindez mit jelent? Nem tudjuk elvetni annak a gondolatát, hogy netán épp Kardos Norbert az a régi barát, akihez gyengéd érzelmek fűzik az énekesnőt. Gigi korábban adott interjúiban éveken át hárított, ha szerelemről faggatták. Múlt héten azonban bimbózó kapcsolatáról beszélt a TV2 Aktív című műsorában. Azzal a gyanúval élünk, hogy a sejtelmesen körülírt románc másik szereplője Kardos Norbert. Megkockáztatjuk: kapcsolatuk sokkal mélyebb, mint bimbózó szerelem. Ezt erősíti meg az a tény, hogy Gigi egy évvel ezelőtti amerikai útjára szintén elkísérte őt a billentyűse - ahogy azt a Borsonline cikke korábban már pedzegette.

Vagyis szinte biztos, hogy szerelmük legalább egy éve forrón lángol!

 

Már csak az a kérdés, ha ennyire ragaszkodnak egymáshoz, miért kell ennyire titkolni kapcsolatukat?

Ezzel kapcsolatban megkerestük Sárdi Mariannt, ám ő határozottan elzárkózott a válaszadástól.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!