7 éve

Évtizedekkel fiatalabb lányok teszik boldoggá az énekes veteránokat

Egyesek megbotránkoznak a zavarba ejtõ korkülönbségen, ám az alábbi énekesek példaértékûen kezelik a mások számára furcsa helyzetet.

Ma már nem megy csodaszámba, ha a szerelmesek között számottevő a korkülönbség. Azonban mégis más helyzetben vannak azok a sztárok, akik nap mint nap reflektorfénybe kerülnek a magánéletükkel. Nekik gyakran okozhatnak kellemetlen pillanatokat a rosszindulatú pletykálkodók. Legtöbbjük ennek ellenére teljesen természetesen kezeli, hogy a kedvesük sokkal fiatalabb náluk. Az alábbi énekesek már felvállalták a nem mindennapi viszonyaikat.

Lovasi András: Fiatal színésznő a választottja

A 47 éves, Kossuth-díjas magyar zenész pár héttel ezelőtt árulta el a közönségnek: egy húsz évvel fiatalabb hölgy a partnere. A friss szerelmesek leszögezték, nem szeretnék a nyilvánosságot beengedni a privát szférájukba, de titkolózni sem akarnak a kapcsolatukról. A Kispál és a Borz együttesének a frontembere öt éve vált el a feleségétől, és csak mostanában lett nyitott egy új viszonyra. A hírek szerint a 27 éves Földes Eszter a szerencsés énekes választottja, aki színésznő-műsorvezető.

Delhusa Gjon: Belefogyott a különleges szerelembe

Elképesztő változáson ment keresztül az énekes, aki pár hónap leforgása alatt szinte teljesen újjászületett. Ugyan nem akarja a közönségnek bemutatni új kedvesét, de a RIPOST-nak bevallotta: a szerelem miatt döbbenetes változásokon ment keresztül. „Amikor különváltunk az előző párommal, elhatároztam, hogy új életet kezdek. Ennek az is szerves része volt, hogy már sokkal jobban odafigyeltem az egészségemre, a táplálkozásomra. Mi tagadás, szerettem volna, ha tetszem a körülöttem lévőknek” – kezdte Delhusa Gjon, akinek nem kellett túl sokat várnia ahhoz, hogy rátaláljon az új szerelem. Az pedig csak még több közös témát eredményezett az akkor még fejlődő kapcsolatban, hogy a szóban forgó hölgy egy élsportoló.

Igenis, folyamatosan azon dolgozom, hogy tetsszem neki! Fontos számomra a jó kondíció, és azt szeretném, hogy ő is elégedett legyen a külsőmmel

- mesélte. Egyébként úgy tudni, Delhusa Gjon szerelme 43 évvel fiatalabb az énekesnél. A hatalmas korkülönbség azonban nem jelent akadályt számukra.

Ganxsta Zolee: Túltette magát a megromlott házasságán

A szókimondó rapper már jó ideje nem él együtt feleségével, csak baráti viszonyt ápolnak. Közös kislányuk, Zoé azonban örökre összeköti őket. Ez azonban nem azt jelenti, hogy Zolee soha többé nem lehet boldog. Már tovább is lépett, és most egy huszonéves lánnyal tölti az idejét, a nyilvánosság elől sem bujkálnak. A Ripost úgy tudja, a fiatal hölgy 25 éves, tehát 24 év különbség van közte és Döglégy között.

Kóbor János: 23 évvel fiatalabb a felesége

Az Omega énekese tavasszal töltötte be a 72. életévét, de a szerelem teljesen megfiatalítja. A Kossuth-díjas művész 2005-ben ismerkedett meg Zsókával, ezután másfél évvel meg is született a közös kislányuk: Léna. 2008-ban pedig örök hűséget is fogadtak egymásnak a 49 éves nővel, akivel nagyon boldog házasságban élnek.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!