1 hónapja

Beütött az uborkaszezon vagy elfogyott a Sziget ingyenjegy? Össztűz alatt Tóth Gabi

Nagy lehet a baj a balliberális sajtó háza táján, ha nincs más témájuk, mint Tóth Gabi. Az énekesnő néhány nappal ezelőtt az Origónak adott interjúja olyannyira felbőszítette őket, hogy szabályos hajtóvadászat indult az ellene. Mutatjuk, mit vétett!

Úgy tűnik, balliberális sajtó se lenyelni, se kiköpni nem tudja Tóth Gabinak azt az interjúját, ami két napja jelent meg az Origón. Az énekesnő olyat „vétett”, ami megbocsájthatatlan! Családi nyaralása és erdélyi turnéjának élményei mellett képes volt nyíltan beszélni az őt támadó netes kisebbségről, aztán még a keresztény-konzervatív világnézetéről, sőt még azt is büszkén vállalta, hogy Székesfehérváron elénekelte a Himnuszt, amikor erre felkérték őt. 

Fotó: Ripost

"Lebuktatták"

Alighanem ezek a témák húzták ki a gyufát, hiszen két nappal a cikk megjelenése után a „függetlenobjektív” műhelyekben begyújtották a rakétákat és máris államcsínt, összeesküvést, „visszapattanó” e-maileket sejtetnek, amivel „lebuktatták” Tóth Gabit. Hogy miért? Mert az énekesnő mert beszélni arról, hogy véleménye szerint sokan magukat el- és befogadónak tartó emberek időről időre meg akarják mondani, ki és mit és hogyan gondolat, mondhat, ami neki kifejezetten nem tetszik.

Fotó: Boldog Ati

"Ez az én értékrendem"

Mi adott erőt, hogy a támadások ellenére ilyen gyönyörű dalokat, koncerteket hallattunk tőled? – hangzik el az interjúban a kérdés, amire Gabi kislánya példájával válaszolt, majd visszautalt az őt támadó emberekre. 

„A helyzet az, hogy soha nem titkoltam, hogy honnan jöttem, milyen értékrendet vallok magaménak, hogy látom a világot. Már 2012-ben énekeltem a Nemzeti dalt a Kossuth téren Orbán Viktor beszéde előtt, de az akkor senkinek nem tűnt föl. Mindezt, a hitemmel együtt otthonról hoztam. Persze, az is igaz, hogy nem írtam ki a homlokomra és hirdettem, ha kellett, ha nem. Aztán a hangos kisebbség megkérdőjelezte, hogy én őszintén ebben hiszek-e. 

Elképesztő vehemenciával jöttek nekem a magukat el-és befogadónak vallók.


 Én pedig azt mondtam: tudjátok mit? Igen. Ez az én értékrendem. Ez volt az én coming outom” 

– válaszolta az énekesnő, ami úgy tűnik elég volt a nyári uborkaszezonban és a Sziget mámoros dübörgése mellett, hogy oknyomozásba kezdjenek annak kapcsán, hogy Gabi erdélyi turnéját a Szerencsejáték Zrt. támogatta. 

Spolier: elég lett volna megnézni a koncertvideót, a végén ugyanis fel lett tüntetve…

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!