5 éve

Kézi irányítás a 444.hu-nál: Soros saját külföldi embereit ültette az igazgatóságba

Aki átböngészi a cégnyilvántartást hamar nagyra nyithatja a szemét... Soros több komisszárt is küldött a magyar fiúk nyakába...

 Soros György meg sem próbálta elfedni a lényeget, közvetlenül a saját megbízható kádereit ültette a 444.hu-t üzemeltető cég vezetőségébe. Nem magyarokat, hanem másutt már kipróbált külföldi állampolgárokat. Régi Soros-funkcionáriusokat, elsősorban az Open Society vagyis a Nyitott Társadalom alapítvány már bizonyított megbízható vezetői közül, nyilvánvalóan azért, hogy a hozzá közel állók révén valódi kontrollt gyakorolhasson.

Új Péterék nyakába, - a pénzügyi támogatásért cserébe - elsőként Maria Nemcovát az Open Society korábbi prágai programigazgatóját ültették,de még azt is le kellett nyelniük, hogy a Soros által kirendelt komisszárnő a 444.hu, illetve a kiadó cég a Magyar Jeti Zrt. igazgatótanácsába is beüljön. Sőt megalázó módon be kellett venni még az aláírási jog gyakorlásába is.

Bizonyára úgy gondolták, hogy a csehszlovák mezőgazdasági diplomával(!) rendelkező médiakomisszár tapasztalatai jól jöhetnek a magyarországi teendőket illetően is.

Nyilvánvalóan kiemelten fontos beruházásként kezeli a tőzsdespekuláns a 444.hu-t, ha már ilyen tekintélyes felügyelőket küldött ide...

 

Marie Nemcova (an.: Marie Curdova)

Születési ideje: 1965/04/17

Külföldi lakása, illetve tartózkodási helye:

CZ 16000 Prága, Verdunska 25.

Külföldi adószám: 655417/1690

A külföldi adószámot kiadó ország: CZ

Kézbesítési megbízottja: dr. Molnár Bence Ügyvédi Iroda

1126 Budapest, Kakukk út 20. II. em. 1.

A képviselet módja: együttes

Együttes képviselet esetén a másik (többi) aláíró neve (elnevezése), ha az meghatározott személy: Uj Péter vagy Szedeli Zsuzsanna vagy Fenyő Balázs István

A képviseletre jogosult tisztsége: igazgatósági tag (vezető tisztségviselő)

 

 

Így aztán mondhatni törvényszerű, hogy a 444.hu több, mint egy hete szinte kizárólag a Soros-egyetem ürügyén kirobbantott demonstrációkról közöl gyújtó hangú, valóságos riadót fújni igyekvő cikkeket.

 Kétségbeesetten próbálják tüzelni a harci lelkesedést, szinte gyerekes módon abban reménykedve, hogy a tüntetések valamiféle kormánybuktató nagy „arab tavasszá” lesznek képesek összeállni. 

Alpári hangnemben, obszcén kifejezések használatától sem visszariadva teljes gőzzel igyekeznek bárkit lejáratni, aki nincs egy véleményen velük. Szarkupac és takony, ezek a jellemző kifejezések, jól kifundált lejárató-gépezetet próbálnak üzemben tartani.

Szinte mániákusan, mindenféle elemi szakmai normát félretéve ütik-rúgják a másképp gondolkodókat.

Emberi mivoltukban próbálják megsemmisíteni, lejáratni azokat akik nincsenek egy véleményen velük. akik másképp merészelnek bármiről is vélekedni, mint ők.

Amúgy Soros György duplán is bebiztosította magát a 444.hu irányítását illetően. Marie Nemcova mellett a biztonság kedvéért egy másik külföldi médiaellenőrt is beültetett az igazgatótanácsba, csakhogy semmiféle kétely ne lehessen a rövid pórázt illetően.

A Soros-féle komisszár-tandem másik tagja Valer Kot ugyancsak aláírásra jogosult irányító, vezető tisztviselő a 444 igazgatótanácsában és persze ő is kipróbált megbízható kádere az üzletembernek. Õ vezeti Soros György médiafejlesztési alapjának internetes tanácsadó részlegét. Csakhogy kéznél legyen, ha a 444-nek szüksége van rá.

Valér Kot (an.: Dagmar Krivdova)

Születési ideje: 1971/07/01

Külföldi lakása, illetve tartózkodási helye:

SK 83101 Pozsony, Hrdlickova 1.

Külföldi adószám: 710701/6147

A külföldi adószámot kiadó ország: SK

Kézbesítési megbízottja: Dr. Molnár Bence Ügyvédi Iroda

1126 Budapest, Kakukk út 20. II. em. 1.

A képviselet módja: együttes

Együttes képviselet esetén a másik (többi) aláíró neve (elnevezése), ha az meghatározott személy: Uj Péter vagy Szedeli Zsuzsanna vagy Fenyő Balázs István

A képviseletre jogosult tisztsége: igazgatósági tag (vezető tisztségviselő)

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!