5 éve

A 444 újságírója ravasz módon összejátszott a Riposttal. Kiközösítik? Megalázzák?

A 444 újságírója példát mutatott abból a gyakorlatból, hogyan kell egy politikust intim ügyei bemutatásával leleplezni. Hogyan kell szívós újságírói munkával megmutatni mi is rejtõzik a politikus álszent álarca mögött. Érhetik-e emiatt retorziók?

Szerző RIPOST

Király András(jegyezzük meg jól ezt a nevet), a 444 újságírója bátor és  követendő példát mutatott abból, hogy egy valódi oknyomozó újságíró szívós munkával, hogyan képes leleplezni a közélet sokszor hamis arcot mutató szereplőit!

Gratulálunk! Példaképként tekintünk KIRÁLY ANDRÁSRA!

 

Az akirály néven publikáló 444-es szerzőnek nem remegett a keze, amikor politikai ellenfelei magánéletéről volt szó.

Jó alaposan feltérképezte mit is keres  a Fidelitas volt budapesti elnöke, a Fidesz XI. kerületi önkormányzati képviselője, Kerékgyártó Gábor a Tinderen.

A Tinderen, vagyis a világ legforróbbnak mondott alkalmi szexpartnerkereső közösségében. Az ízlésére mindig kényes 444-es újságíró halált megvető bátorsággal még a politikus személyes társkereső ajánlkozását is szóról szóra kimásolta.

Ki is gúnyolta kegyetlenül a fideszes politikust, nem tántorította el a magánszféra semmiféle határa! Hiszen a Tinder, amint azt a 444 egy másik cikkéből megtudhattuk a világ legszemérmetlenebbül szexre utazó alkalmazása, "egy kincs amit a melegektől kapott a világ"! Mit keres itt egy fideszes?

Nem tétovázott a hős Király akkor sem amikor magához kellett ragadnia a politikus legbelsőbb magánéletéről szóló képeket, persze mindenféle felhatalmazás nélkül. Tudta, hogy az igazságnál nincs fontosabb és hogy az álszent politikusoknak tűrniük kell!

Kiközösítik a 444 munkatársai?

A vakmerő újságíró példát mutatott a %Ripost% munkatársainak is, amikor bátran megmutattuk,  hogyan ünnepelteti magát Gulyás Márton a bírósági tárgyalás után alig egy órával a PlanetRomeo nevű meleg és transzszexuális társkeresőn, ahol a mottó:

A 444 ezután képmutató módon több cikkben is megtámadta a Ripostot. Innen kezdve , ha meg akarják őrizni a hitelesség elemi látszatát nem tehetnek mást, ki kell közösíteniük saját bátor újságírójukat is.

 Nem kizárt  az sem, hogy  retorziókkal kell szembenéznie! Valószínűsíthető, hogy a Magyar Újságírók Szövetsége is állást foglal az ügyben.

Ha Király Andrást bántódás éri, örömmel adunk helyt bármilyen megnyilvánulásának.  Még akkor is, ha megtagad minden egyes szót, minden  betűt, amit az elgyávult és immár képmutató 444 szolgálatában  leírt.

A sajtószabadság mindannyiunk nagy közös értéke. Vesszenek az álszent politikusok és az álszent újságírók! Hajrá, Király András!

Szerző RIPOST

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!