6 éve

Késsel hadonászó tinik okoztak pánikot a plázában

Az életükért futottak azok az angol shoppingolók, akik azt hitték, terrortámadás érte õket. Pedig csak pár keménykedõ tini volt az.

Szombaton életük legrémisztőbb perceit élték át azok a vásárlók, akik egy kenti plázából voltak kénytelenek kimenekülni. Ugyanis néhány, magát nagyon keménynek képzelő tini úgy döntött, hogy a bevásárlóközpontban, több méretes késsel rendezik le egymás között a nézeteltérésüket.

Az igazi pánik viszont azért tört ki az emberek között, mert tévesen az az információ terjedt el, hogy terroristák járják az üzleteket. Ezért a plázából eszüket vesztve menekült mindenki, nem törődve azzal, hogy kiket löknek fel, taposnak meg. Így több kisgyerek is megsérült a tömegpánikban. Az emberek csak később tudták meg, hogy nem voltak terroristák az üzletházban.

A kiérkező rendőrök már csak az egyik fegyveres fiatal fiút találták a helyszínen. Õ azért nem menekült el társaival együtt, mert a dulakodásukban megsérült a feje. A járőrök egy bozótvágókést találtak nála, ezért őrizetbe vették.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!