6 éve

Előre látta az Iszlám Állam rémtetteit egy vak jósnő!

A bolgár származású Baba Vanga már évtizedekkel ezelõtt figyelmeztette a világot az ISIS brutális támadásaira és aggasztóan gyors terjeszkedésére. Bár a jövõbe látó asszony már húsz éve halott, korábban több fontos történelmi eseményt is elõre látott, jóslatai pedig többnyire beigazolódtak.

Baba Vangát sokan csak a balkáni Nostradamusként emlegetik, nem véletlenül. A Bulgáriában született vak asszony ugyanis több jelentős történelmi eseményt és katasztrófát is előre látott, jövendölései 85%-a pedig be is igazolódott.

Ezek közé tartozott a World Trade Center elleni 2001-es terrortámadás, a 2004-ben pusztító hatalmas cunami, a globális felmelegedés, vagy éppen Barack Obama elnökké választása.

A napokban pedig fény derült Vanga talán legsokkolóbb jóslatára.

A 85 éves korában elhunyt asszony ugyanis már évtizedekkel ezelőtt megmondta, milyen hatalmas pusztítást visz majd végbe az Iszlám Állam világszerte.

A Mirror értesülései szerint a bolgár jövendőmondó látta maga előtt a Szíriában 2010-ben kitört nagy muszlim háborút, és azt is megjósolta, mi lesz a vége az ISIS sorozatos merényleteinek, és aggasztóan gyors terjeszkedésének.

Az 1996-ban elhunyt Vanga jóslata szerint az előttünk álló sötét korszaknak egy Rómában 2043-ban létrejövő kalifátus(!)  vet majd véget.

A vak próféta halála előtt azzal riogatott, hogy az ISIS 2016 végére teljesen leigázza majd Európát, és az öreg kontinens kietlen pusztasággá válik.

No szép kis kilátások...

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!