Nyomkövetővel a lábán szavazott ellenünk az EP-képviselő

KÜLFÖLD
8 éve

A bulvár nyerte meg a brit választásokat!

Elképesztõ címlapok! Királyi bébinek álcázták a miniszterelnököt! A legnépszerûbb bulvárlap a SUN lesöpörte a hivatalban lévõ Cameron keményen nyomuló ellenfelét. Zabáló-gépként alázták: A munkáspárti rém felelõtlenül felfalná a britek életét!

Az okoskodó közvélemény kutatók nem győznek bocsánatot kérni. Azt merészelték állítani, hogy a Munkáspárt és a Konzervatívok fej-fej melletti küzdelme várható. Ehelyett Cameron miniszterelnök a konzervatívok főnöke kiütötte Milibandet, aki könnyes szemekkel kényszerült, a rettenetes kudarcot mentegetve lemondani.

Katy Perry férje sem segített

Sokan állítják, hogy nem is a politikusok, hanem a nagyhatalmú brit bulvár, mindenekelőtt a SUN döntötte el a választásokat. Olyan keményen, bulvárhadosztályok átütő erejével ment neki a Munkáspártnak, hogy az gyakorlatilag összeomlott. Ed Milliband hiába állította maga mellé a híres-hírhedt stand up komédiást, Russel Brand-et, Katy Perry volt férjét, semmire sem ment vele. A SUN valóságos rémként mutatta be az ijesztő kinézetű, torzonborz fickót, hogy minél jobban undorodjon tőle, és politikai haverjától a brit szavazó.

Paparazzik leplezték le, ahogy éjszaka, vámpír-módra találkoznak a „rémek” a Munkáspárt főhadiszállásán. De a csúcs nem ez volt!

Királyi bébi lett a miniszterelnök

Ugye mindenki ismeri azt a fotót, amikor az újszülött királyi bébit, Charlotte hercegnőt a kórház előtt karjában tartja Kate anyuka. Nos, a SUN  a királyi baba helyére odavarázsolta bébiként Cameron miniszterelnököt!

Mint Nagy-Britannia  újjászülető, egyetlen reményét! Tátott szájjal nézett a világ, lehidaltak a politikai ellenfelek. Hiába próbálkoztak ellencsapással, kipukkadt mindegyik.

Teszkós bútor a Downing Street-en

A SUN milliók figyelmét hívta fel a miniszterelnöki rezidencián készült elképesztően érdekes videóra. Ahol megnézhettük mekkora a kupleráj a világ leghíresebb házában a Downing Street 10-ben, például a konyhában. Vagy, hogy ugyanitt a miniszterelnöki dolgozószoba olcsó „teszkós” műanyag bútorokkal van berendezve. Aki végignézi, úgy érezheti, hogy együtt írja alá a törvényeket a brit birodalom főnökével, két hosszú kávé közben.

Te malac! Ne edd meg a kajánkat!

Aztán volt még egy megrendítő erejű atomcsapás. Találtak egy jó kis zabálós fotót a Munkáspárt nagyétvágyú vezéréről. Ed Miliband eltorzult arccal, kétségkívül agresszív falánksággal tolja befelé a szendvicseket. Nos, a SUN kieresztette oroszlánkörmeit. A brutális címlapfotóra ráírták: „A disznófülű (!) Ed mindent felzabál!:  SAVE OUR BACON!- „ Mentsétek meg sonkánkat!

És ezzel el is dőlt minden. A bacon őshazájában nincs ennél fenyegetőbb, zsigeri üzenet… Az okostojás közvéleménykutatók meg húzhattak balra el...

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ismét bővült Ördög Nóráék családja

mindmegette.hu

9 felülmúlhatatlan cukkinis tészta, amit te is ki akarsz próbálni!

vg.hu

Szijjártó: az Ukrajnának szánt évi ötszázmillió eurós fejlesztési alap kizárólag önkéntes formában jöhet létre

origo.hu

Gátlástalanul hazudozott a magyar tévésztár

mindmegette.hu

Akár féláron is vehetünk majd terméket a kötelező akción belül a Lidlben

mindmegette.hu

Főzz bodzát az eperlekvárba, és a végeredménytől odalesz a család!(x)

ripost.hu

Brutális fordulatot vesz az időjárás: rég nem látott hőfokok térnek vissza

ripost.hu

Percenként csupán egy lépés: mindössze ennyit tudott megtenni Suhajda Szilárd az Everest halálzónájában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HARCÉL

Videóriport: így néz ki ma a román nacionalisták által megszentségtelenített úzvölgyi temető

POLITIK

Lakásból lopták ki Újpesten Lufit, a kiskutyát, a rendőrség nyomoz

POLITIK

A magyar katonák helyt álltak Koszovóban

POLITIK

Karácsony belesodorna minket a háborúba

HARCÉL

Von der Leyen azt javasolja az ukránoknak, hogy állítsák le a Barátság vezetéket Magyarország felé

POLITIK

„Este a kukából szedem ki a kidobott ételt, hogy tudjak valamit enni adni a gyerekeimnek” – az autista Csabika édesanyja igazi harcot vív a túlélésükért

POLITIK

Az Európai Unió korszakhatárhoz érkezett

POLITIK

Meghiusították az ukrán betörést