FÜLES

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.10.23. 14:30

Tóth Gabiék egymás karjában jelentették be: „Visszaszámolunk”

Fontos ponthoz érkezett Tóth Gabi és Papp Máté Bence élete.

Mint arról a Ripost beszámolt, Tóth Gabi középmezőnyben kiesett a Sztárban Sztár All Star évadából, de egy cseppet sem volt oka bánkódni. Ugyanis hamarosan a tánctudását is megcsillogtathatja a Dancing with the Stars-ban kedvese, Papp Máté Bence oldalán

toth gabi-papp mate bence-23-BS
Fotó: Fotó: Bánkúti Sándor (BS)

Nagyon nagy örömmel vállaltuk el ezt a feladatot és igazából a szerelmünket akarjuk még jobban megélni. De azt azért leszögezném, nem a szerelmünkkel szeretnénk megnyerni a versenyt, hanem tényleg szakmailag is emelni akarjuk a színvonalat és nagyon jókat akarunk táncolni. Picit minden egyes adással egy kis szeletet fogunk elmesélni a mi történetünkből

 – mesélte korábban Tóth Gabi párja, aki a műsor miatt még továbbképzésre is jár, hiszen a különböző táncstílusokat neki is meg kell tanulnia.

Már lázasan próbál a szerelmespár, hogy a lehető legjobb formájukat hozzák a versenyben. Tóth Gabi ennek kapcsán tett egy fontos bejelentést Instagram-oldalán. Egymás karjában, széles mosollyal közölte, hogy már elkezdték a visszaszámlálást. 

„Visszaszámolunk! Szombaton indul a Dancing With The Stars @dancingtv2 nagyon sokat készültünk és alig várjuk, hogy parkettre léphessünk Mátéval! Legyetek velünk” - írta friss szerelmes fotójához Tóth Gabi. 


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek