FÜLES

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.10.28. 07:30

Oszvald Marika szívszorító interjú: „Borzasztóan meggyötört!”

Oszvald Marika sokszor lesérült már a színpadon, amik miatt a szalagjai teljesen kikészültek.

Szinte hihetetlen, egy igazi energiabomba, 70 felett is kirobbanó formában van Oszvald Marika! Az utánozhatatlan díva folyamatosan pörög, imádja a sűrű hétköznapokat, de nem mindig volt ez így. 

Oszvald Marika
Oszvald Marika / Fotó: Tények Plusz

Eddig nem beszélt róla, de volt olyan időszak, amikor lábra is alig bírt állni. A háztartását nem tudta ellátni, olyan kínzó fájdalmai voltak, hogy még a fellépései is veszélybe kerültek. Hogy pontosan mi történt, ő maga mondta el a Tények Pluszban!

„Az az igazság, hogy szoktuk mondani, hogy a lélek az nem öregszik, a test igen, a szellem is valamilyen formában. S szüksége van az embernek ebben a korban már olyan dolgokra, amik kicsit segítik az embernek a mozgását. Nem csak a színpadon, hanem a privát életben is én egy elég mozgékony alkat vagyok. S amiatt a sok sérülés miatt, amit a színpadon elszenvedtem, meg a korom miatt is a szalagok azok már elenyésznek” – mesélte az örök fiatal Oszvald Marika. 

A színművésznő ma már múlt időben beszélhet fájdalmairól és gyulladásáról. De hogy mitől is lett jobban? Azt sem titkolta: 

„Fűzfakéreg, ami fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő. Egy sárga vezér nevezetű növény, 176 hatóanyag van benne, ami gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító, indiai tömjén. Tehát mind ilyen természetes gyógynövény” – sorolta Marika a megmentőit. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek