Magyar Péter fontos embere a csoportos rablásért elítélt testőr

POLITIK
FÜLES

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.10.17. 10:00

Nagy Feró egyedül maradt, az utolsó tag is kilépett a Beatricéből

Arról azonban nem szólnak a hírek, hogy megszűnne a zenekar.

Laczik Fecó basszusgitáros majdnem 30 éven keresztül erősítette a Beatrice zenekart, azonban most a Facebook-oldalán arról írt a zenész, hogy "elég volt", és egy másik banda tagjaként folytatja tovább a zenélést. Az előadó bejelentése azért is lehet fájó pont a nemzet csótányának, mert ezzel ő maradt az egyedüli őstagja a csapatnak. Ráadásul idén két tagot is elveszített már, ugyanis Kékkői Zalán gitáros, és Nagy Feró fia mNagy Hunor Attila dobos is távozott a zenekarból. Nagy Feró egyelőre nem kommentálta a hírt, és arról sem beszélt, hogy ez esetleg a végleges feloszlást eredményezné.

nagy feró és a beatrice
Nagy Feró újabb harcostársa Laczik Fecó (jobbra) is távozik a bandából /Fotó: Nagyferó és a Beatrice/Facebook

Laczik Fecó terjedelmes posztban búcsúzott el a Beatrice rajongóitól, és elárulta azt is, hogy nem hagyja zene nélkül őket, ugyanis a VirtusCircusszal folytatja karrierjét.

Pár hét és január 12-én lennék pontosan 30 éve a Beatrice együttes tagja, de elég volt!

 - kezdte bejegyzésében a basszusgitáros.

1995-ben felültem a Hatvanból induló “álomvonatra” ami elrepített a képzeletem határán is túl. Elképesztő hegyeken és völgyeken keresztül zakatolt velem ez a vonat rendkívüli helyekre. Eljutottam több álomországba és rengeteg szeretettel találkoztam minden állomáson. Robogott a csodálatos gőzös, de néha egy kis javításra szorult, mint ahogy én is, mert az idő vasfoga megrágott mindkettőnket, de mégis utaztunk tovább együtt. Megjártuk a mennyországot és a poklot is. Aztán ez a masina sajnos megérkezett a végállomásához és ezzel az álomvonatra szóló jegyem végleg lejárt, 29 év után leszállok a Beatrice nevű vonatról.

- búcsúzott el a zenész.

Laczik Fecó teljes bejegyzését, és a kulisszák mögötti fotóit itt tudjátok megtekinteni:

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek