Néhány ezer embert sikerült összeverbuválnia Magyar Péternek

POLITIK
FÜLES

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.10.23. 19:20
Módosítva: 2024.10.23. 19:21

Meg kellett műteni az Exatlon sztárját, így van most

Kempf Zozo brutálisan összetörte magát.

Az egész országot sokkolta a hír, mikor kiderült, hogy az Exatlon sztárja, Kempf Zozo súlyos balesetet szenvedett egy hónappal ezelőtt. A sportoló a svájci EUC freestyle Európa-bajnokságon sérült meg, egy balszerencsés esés miatt.

 

Kempf Zozo arccsontja több helyen is eltört. Nem sokkal a sokkoló hírek után szerencsére jó hírek érkeztek a sportolóról. Mint kiderült, balesete után stabil volt az állapota, beszélt, kommunikált, mindenre reagált.

Nemrég a TV2 sztárja a közösségi oldalán üzent, melyből kiderült, hogy már túl van egy műtéten, jelenleg már itthon a rehabilitáción folytatja a gyógyulását.

„Elképesztő szeretet kaptam/kapok Tőletek! Most már Magyarországon vagyok, igaz még rehabilitáción, de túl egy műtéten, aminek a varratszedése is megtörtént. (...) Igaz, még sok idő mire teljesen regenerálódok, de szerettem volna megköszönni MINDENKINEK a támogatást ebben a nehéz időszakban is. Hosszú lesz az út, de rajta vagyok” – írta megható bejegyzésében Kempf Zozo .

Kempf Zozónak profi BMX-esként nem ez volt az első sérülése, olyan is előfordult már, hogy szilánkosra tört a koponyája. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek