Lopás miatt kikérte a legfőbb ügyész Magyar Péter mentelmi jogát

POLITIK
FÜLES

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.09.26.
Módosítva: 2024.09.26.

Most érkezett: belehalt a sérüléseibe a megkéselt színész

Két héttel ezelőtt támadták meg a sorozatsztárt a lakásában.

Szeptember 10-én szörnyű bűntény történt a kaliforniai Palm Spingsben. A Magyarországon is rendkívül népszerű sorozat, a Nagy házalakítás sztárjára, az 58 éves Eduardo Xol-ra ugyanis a lakásában találtak rá szúrt sebekkel a testén. A sorozatsztár rengeteg vért vesztett, ezért kórházba szállították, ahol 10 napon keresztül küzdöttek az életéért, ám már nem tudták megmenteni. Szeptember 19-án az esti órákban lekapcsolták az életbenntartó gépekről. Az édesanyja megerősítette Eduardo halálának hírét.

sztetoszkóp, kórház, betegség, rák, beteg, páciens
A valóságshow-sztár a kórházban veszítette életét /Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A DailyStar számolt be a bűntény részleteiről. Mint írták egy Richard Joseph Gonzales nevű férfit gyanúsítanak a gyilkossággal kapcsolatban, azonban egyelőre nem világos, hogy mi vezetett az erőszakig. A rendőrséget és a mentőszolgálatot még maga Eduéado értesítette, azonban csak annyit tudott elmondani, hogy ki okozta a sérüléseit, ezután elveszítette az eszméletét a férfi. A sérülései végül olyan súlyosnak bizonyultak, hogy a kórházban már kómába került, és a gépek segítsége nélkül nem is maradt volna életben.

A férfi legjobb barátja, a People en Espanol egykori főszerkesztője, Richard Pérez-Feria szomorú sorokkal búcsúzott Eduárdótól. 

Amikor megtudtam, hogy Eduardo Xol elhunyt, lezsibbadtam. Lehetetlen volt feldolgozni ezt az információt, mivel nem illett össze semmivel, ami vele kapcsolatos. Ezernyi élményem volt vele. Kérem, most ne kérdezzék, hogyan vagy miért, a legfontosabb az, hogy ki volt ő: egy tehetséges, gyönyörű, szenvedélyes barát, testvér, fiú és társ. Gyógyító szeretetet küldök ezekben a nehéz időkben a barátainak és a családjának. Nyugodj békében, Eduardo.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek