Történelmi árvíz fenyegeti hazánkat, így zajlik a védekezés

INSIDER
FÜLES

Szerző

Létrehozva: 2024.09.06.
Módosítva: 2024.09.06.

Amíg te aludtál, visszatért a Linkin Park, méghozzá női énekessel – videó

Na ez az, amire senki sem számított. Csak egy új koncertben, netán egy új dalban reménykedtek a Linkin Park rajongói, erre itt egy új kezdet.

Alighanem aludtál, amikor megtörtént a rockzene utóbbi éveket érintő legnagyobb bejelentése: hét évvel énekese halálát követően visszatért a Linkin Park – méghozzá egy énekesnővel az élén. Ráadásul egy olyan énekesnővel, akit nem feltétlenül neveznénk a legismertebbnek a szakmában... 

Linkin Park, Emily Armstrong
Emily Armstrong érkezett Mike Shinoda mellé a Linkin Park énekesi posztjára Fotó: YouTube

Új énekes, új album: visszatért a Linkin Park

2017. július 20. fekete nap volt sok rockrajongó szívében: ekkor lett öngyilkos Chester Bennington, a világhírű Linkin Park frontembere. Nem csak a csapatot, de a rajongókat is megtörte a gyász: a zenekar még az év októberében adott egy nagyszabású emlékkoncertet sok vendégénekessel, ez azonban egyértelműen búcsúbuli is volt. A rajongók is úgy érezték, képtelenség lenne pótolni kedvencüket, és az összetartó banda sem érezte magában az erőt, hogy ezt követően fellépjen. Hét év telt el így. 

Aztán augusztus 25-én egy visszaszámláló jelent meg a zenekar felületein. Akkor mindenki azt hitte, amint elérkezik a nullához, megtörténik a nagy bejelentés: talán egy újabb koncert, talán egy új énekes. Sokan azt is tudni vélték, ki – az érintett, a Sum 41 frontembere azonban azonnal cáfolta is a pletykákat. Aztán elérkezett a számláló a nullához, volt pici effekt, némi megakadás, majd számolt tovább felfelé. (Később ehhez egy "csak idő kérdése" üzenet csatlakozott a közösségi felületeken...) A számláló később kétszer ismét megakadt, mindkét időponttal utalva a szeptember 5-ei dátumra, ám ekkor már senki sem lehetett biztos benne, akkor történik-e valami, vagy ismét csak trollkodik a csapat, esetleg az időt húzza. 

Azután megtörtént: szeptember 5-én egy livestream minikoncert keretén belül bejelentették: nem csak visszatér a banda, de új énekesnő érkezik Mike Shinoda rapper mellé Emily Armstrong személyében (aki egyébként a hazánkban kevésbé ismert Dead Sara zenekar énekesnője is), sőt, rögtön bejelentették a már el is készült új nagylemezt, ami From Zero címen novemberben jelenik meg, ráadásul világkörüli miniturnéra is indulnak. Kell ennél több? Aligha...

Ha mégis, természetesen már egy új dalt is bemutattak, videóklippel együtt, ami magyar idő szerint csütörtökről péntekre virradó éjjel, kicsivel a livestream után jelent meg.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek