Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.08.
Módosítva: 2024.08.08.

Komoly balesetet szenvedett Budapesten a világsztár felesége – Fotó

A Honvéd Kórház sürgősségi osztályáról posztolt fotót kerekesszékéből a világhírű zenész felesége. A világsztár Timmy Trumpet magyar párja súlyos sérülést szenvedett Budapesten, ezzel vége is a nyarának.

Egész évben járja a világot Timmy Trumpet magyar felesége, szinte az összes fellépésére elkíséri imádott férjét. A világsztár DJ oldalán egyik nap Párizsba, másik nap már Las Vegasba, majd Szingapúrba utazik Tomcsányi Anett, persze szigorúan magángéppel, ötcsillagos szállodákban. De imád Magyarországon is lenni, állandó honvággyal küzd, éppen most is Budapesten van. De sajnos a családdal, barátokkal töltött idő most nem csak a vidám, nevetésekkel teli pillanatokról szól, szerencsétlen balesetet szenvedett, a Honvéd Kórházban kötött ki.  

világsztár
A világsztár Timmy Trumpet Budapesten vette feleségül magyar szerelmét Fotó: Instagram

Budapesti kórházból posztolt a világsztár felesége

Tomcsányi Anett és Timmy Trumpet szerelmi története egy Disney-mesébe is beillene. Az ausztrál világsztár és a magyar lány 10 éve a Petőfi Csarnokban látta meg egymást, egy pillanatra összeakadt a tekintetük, már akkor érezték, hogy összetartoznak. A lemezlovas a menedzserét kérte meg, hogy szerezze meg neki Anett számát. Ő azonban véletlenül rossz számot írt fel, és Timmy 6 hónapon keresztül rossz számra írogatta az üzeneteket. De amikor a DJ fél év múlva visszajött Budapestre, addig nem nyugodott, amíg meg nem találta Anettet. Azóta elválaszthatatlanok, gyönyörű fényűző esküvőn örök hűséget esküdtek egymásnak a magyar fővárosban és világsztárokhoz illő igazi luxuséletet élnek. A lemezlovas a Balaton Soundon is hatalmas sikert aratott, azt mondta a közönségnek, hogy már ő is magyarnak érzi magát. Szerelme, Anett most is éppen itthon van, ami abból derült ki, hogy a sürgősségi osztályról posztolt sérült lábbal. De nem panaszkodni akart, hanem egy megható történetet szeretett volna megosztani követőivel.

világsztár
Az ausztrál lemezlovas magyar kedvese a Honvéd Kórházból posztolt Fotó: Instagram

Meg akartam osztani ezt a gyönyörű történetet, ami most történt velem szombat este a sürgősségi osztályon. Lili csak öt percre hagyott magamra, hogy telefonáljon, és ez a gyönyörű hölgy a fejsérüléssel (elesett a kertjében, miközben zöldséget szedett) odaült Lili székére és azt mondta nekem: tedd rám a fájós lábad kedvesem és együtt emeljük fel. Ő volt az én nagymamám ezen az éjszakán. Milyen gyönyörű lelke van! Egy igazi nagymama a legtisztább szívvel. Mindig légy kedves másokhoz!

– írta az ausztrál világsztár magyar felesége Insta-sztoriban a fotójához. Egy későbbi posztban pedig azt is leírta, hogy a megrepedt a csontja a bokájában, elszakadt két ínszalagja, így számára a nyár szigorúan már csak a fekvésről, a gyógyulásáról szól.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek