Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
FÜLES

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.08.24.

Nászútján derült ki, másodszor lett rákos a Dancing sztárja

A rajongók összeomlottak a váratlan lesújtó diagnózis hallatán.

A Strictly Come Dancing profi táncosa, Amy Dowden elárulta, hogy másodszor is szembe kell néznie rákos megbetegedésével. 

sztetoszkóp, kórház, betegség, rák, beteg, páciens
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A 34 éves táncosnőnél tavaly májusban diagnosztizáltak hármas fokozatú agresszív mellrákot. Éppen nászúton volt férjével, Ben Jones-szal, amikor egy riasztó csomót fedezett fel a mellében. Amy a szívszorító diagnózis és a számos kudarc ellenére is pozitív maradt. 

Mind az első, mind a második kemoterápiás ciklusa sürgősségi kórházi tartózkodáshoz és életveszélyes komplikációkhoz, többek között vérmérgezéshez és vérrögökhöz vezetett. Később masztektómián esett át, és azóta befejezte a kemoterápiás kezeléseket, de a Dancing 2023-as szériájában nem tudott indulni.

Tavaly júliusban kapott egy második diagnózist „egy másik típusú rák” miatt, és augusztusban megkezdte a kemoterápiát. Idén a Dancing sztárja végre jó híreket kaphatott. A legutóbbi egészségügyi vizsgálata nem mutatott betegségre utaló jelet, amit „álmaim szavaként” és „eddigi legnagyobb teljesítményének” nevezett.

Amy végre visszatér a Dancingbe, és a BBC bejelentését követően érzelmes üzenetet osztott meg a közösségi médiában:

„Annyira boldog és hálás vagyok, hogy visszatérhetek a @bbcstrictly-be. A szívem nagyon boldog. A legjobb csapat a táncparketten és azon kívül is. Alig várom, hogy újra azt csinálhassam, amit a világon a legjobban szeretek, a táncot! Áldottnak és izgatottabbnak érzem magam, mint valaha. Hajrá! Köszönöm @bbcstrictly a támogatását.”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek