FÜLES

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.08.05.

L.L. Junior újra együtt gyönyörű volt partnerével - Fotó

Mindenkit alaposan meglepett L.L. Junior a boldog közös szelfivel.

Mint arról korábban a Ripost beszámolt, másfél évvel ezelőtt siklott ki örökre a Fekete Vonat, a zenekari tagokban viszont a mai napig forrong a düh. L.L. Junior a napokban ismételten felemlegette egy interjújában a népszerű zenekaruk nagy visszatérő koncertje gazdaságilag csúfos bukás lett, és arról is őszintén vallott, hogy a buli után olyan szinten megromlott közte, Beat és Mohamed Fatima között a viszony, hogy azóta sem állnak szóba egymással.

L.L. Junior
Fotó: Markovics Gábor

Ám nagyon úgy fest, hogy L.L. Junior nem mindenkivel ilyen haragtartó. Ugyanis néhány perccel ezelőtt közösségi oldalán számolt be az örömhírről, hogy ismételten összeáll Kenedi Viktóriával. 10 éves és egy 30 milliós dal távlatából ugyanis egy újabb közös dallal készülnek. A munkafolyamatok alatt pedig valószínűleg mindkét fél nagyon jól érezte magát a másik társaságában, ugyanis hatalmas mosollyal számoltak be a hamarosan érkező meglepetésről.

„10 év és egy 30 millió dal után, újra a csodálatos Kenedi Veronikával dolgozhattam együtt. Valami készül!” - írta büszkén Junior a fotójához.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek