FÜLES

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.08.12.

Lesifotósok buktatták le Ben Afflecket, ez rá egyáltalán nem volt eddig jellemző

A színészre szinte rá sem ismerni.

A hírek szerint Jennfier Lopez és Ben Affleck válnak, már a papírokat is aláírták, de még nem adták be őket a bíróságra. A színész azóta szinte teljesen kivirult és erről képek is készültek.

AIR World Premiere
Fotó: Northfoto

Jennifer Lopez barátai szerint Ben Affleckkel az egyik legnagyobb gond, hogy folyton morcos, sosincs jókedve és a környezetét is lehangolja. Igaz, ami igaz, ritkán látni a színészt vidámnak, most azonban meglepően barátságos arcot vágott, amikor a paparazzik lencsevégre kapták - írta meg a life.hu.

Nehéz időszakon mennek keresztül JLo-val, így felmerül a kérdés, hogy vajon miért ilyen vidám Affleck? Állítólag ugyanis a kapcsolatuk megromlása nagyon megviselte és egész nyáron szörnyen érezte magát. Most azonban megpróbálja összeszedni magát és élvezni az életet.

Csak megpróbál koncentrált maradni, és minden napját a lehető legjobbá tenni

- nyilatkozta egy ismerőse. A bennfentesek szerint a színész készen áll az újrakezdésre, és más életet képzel el magának, mint amilyen Jennifer Lopez mellett volt. Szeretné távol tartani magát a nyilvánosságtól, amennyire csak lehet.

Egy másik forrás szerint most, hogy már eldöntötték, elválnak, Ben felszabadult. A színész ugyanis úgy érzi, eddig Jennifer életét élte, de most saját magára akar koncentrálni. Ezt bizonyítja az is, hogy több időt tölt a gyerekeivel és újra ápolja régi barátságait.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek