FÜLES

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.08.03.

"Még mindig terhes vagy?" – Bármikor megérkezhet Kulcsár Edina kisfia

Az egykori szépségkirálynőnek hamarosan világra jön a negyedik gyermeke.

Februárban nyert megerősítést a már régóta terjengő szóbeszéd, miszerint ismét babát vár Kulcsár Edina. Az egykori szépségkirálynőnek ez a negyedik terhessége: korábbi kapcsolatából két gyermeke született, míg férjével, Varga Márk G.w.M-mel egy közös kislányuk van, Amara, jelenleg pedig kisfiút várnak. A büszke kismamának időközben szépen kikerekedett a pocakja, és már alig várja a babája születését – amire már nemsokára sor kerülhet.

SZL_0906
Kulcsár Edina és G. w. M második közös gyermeküket várják / Fotó: Szabolcs László

Egyre izgatottabb vagyok… Mindjárt itt az idő és lesz még egy pici fiam! Nem győzök elég hálás lenni Istennek, hogy ismét részem lehet ebben a csodában! IMÁDOM A GYEREKEIM!

– jelentette be Instagram-posztjában egy bájos, pocakos fotó mellett Edina, ám a követői közül volt, aki meglepetését fejezte ki.

Még mindig terhes vagy?

– kérdezte csodálkozva a kommentelő. 

Kulcsár Edina követői korábban már tettek megjegyzéseket a kismama pocakjára, ami szerintük túlságosan nagy volt, ahhoz képest, hogy akkoriban még csak a terhessége felénél járt, így valószínűleg ez az oka annak, ha néhányan meglepetten fogadják, az egykori szépségkirálynőnek még mindig nem született meg a kisbabája.

Mindeközben Edina rajongói ezúttal sem hagyták cserben az influenszert, és számtalan kedves hozzászólásban fejezték ki, mennyire gyönyörű kismama és remek anyuka.

Nagyon szép kismama vagy, jó egészséget kívánok sok szeretettel – szintén egy augusztusi kisfiú anyukája

– üzente Kulcsár Edinának az egyik követője.

A bejegyzést és a fotót IDE kattintva lehet megtekinteni!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek