Létrehozva: 2024.08.20.

Ezt üzente Bodrogi a kitüntetett Fásy Ádámnak

Fásy Ádám megkapta a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést.

Augusztus 20. alkalmából ismét számos hazai művész munkásságát díjazta az állam. Köztük volt Fásy Ádám is, aki a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést vehette át. A díjhoz több ismert ember is gratulált, így Bodrogi Gyula is:

Gratulálok ezúton is Fásy Ádámnak! Megérdemelte, megdolgozott érte! Ahogy én látom, lépésről lépésre építette fel önmagát. Bármibe fogott is, azt sikerre vitte, márpedig ezt kevés ember mondhatja el magáról 

– idézte a Nemzet Színészét a Magyar Nemzet

Fásy Ádám
Augusztus 20. alkalmából Fásy Ádámot is kitüntették

Az ugyancsak Magyar Érdemrend lovagkereszt-birtokos Szigeti Ferenc, a Karthago együttes vezetője pedig ekképp méltatta Fásyt:

"Ahogy én ismerem, minden téren professzionális, legyen az szépségverseny, a Munkácsy-életmű ápolása vagy éppen szervezőtevékenysége. Kiválóan megtalálta azt a műfajt, amiben népszerű tud lenni. Én járom az országot, szinte minden szegletében megfordultam már, s látom, milyen tömegeket tud megmozgatni."

Hálás vagyok és megtisztelő ez a kitüntetés. Meggyőződésem, hogy mindezt nem érhettem volna el egy harmonikus családi háttér nélkül. Feleségem és lányom támogatása mindig biztos alapot nyújt. 

Most újult erővel folytatom eddigi munkásságomat, beleértve a Munkácsy-kiállítások szervezését is, amelyben kiemelkedő szerepe van Boros Judit művészettörténésznek és az alapítvány titkárának, Hedrich Bélának egyaránt. Továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy Munkácsy Mihály művészetének lenyűgöző világát minél több emberhez eljuttassuk, lehetőséget teremtve arra, hogy mindenki átélhesse az alkotásaiban rejlő időtlen szépséget" – jelentette ki a lapnak a kitüntetés kapcsán Fásy.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek